WordPress.org

Profiles

kalle0

Profile picture of kalle0
  • Member Since: July 11th, 2012
  • @kalle0 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Good that i found this, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Widget not work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    ok, before I do this I saw the 0.10.1.0 is avaiable, I start the update,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, yes, I delete the plugin exactly by this way, I deactivated it on all…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    same, every tab I save, all works fine, if I save the Tracking tab and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    I can connect to the network admin area. deactivate the wp-piwik I can connect to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    so, now I need to fight a bit. Fatal error: Out of memory (allocated 131596288)…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    Yesterday I checked this, the ID was mixed how you say, this happen when I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    ok, how it seems it works. BUt now the ID from my Mainsite and my…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    Now I go the notwork way and get this trouble when I use sitebrownser. https://wordpress.org/support/topic/site-browser-inaccessible-after-update-from-09918-to-01006?replies=7…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    ok, thank you, at the moment I no need any specific configuration, so when I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    Here the results from the test script : √∂hm ... there are very much informations…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    yes, I install all updates before, last I had was 0.10.0.6 - but with this…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums:
    Now I deactivated the WP-Piwik Connection to my installation, and try to do again, now…

    1 year ago

  • Created a topic, Auto-Configuration Multisite trouble, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Getting a 404 when trying to save tracking tab, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I have same trouble as OneWordPresser show in his screenvideo, I copy my token…

    1 year ago

  • Posted a reply to Ad page gives 404 error after updating to Lite., on the site WordPress Support Forums:
    Hi, please, can you explain how you fix it? I have same trouble.

    2 years ago

  • Created a topic, Works well, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Calendar make trouble with static homepage, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Calendar gone after update to WordPress 3.5.2, on the site WordPress Support Forums:
    I have 2 websites with Ajax calendar. Both I update to 3.5.2 , both use…

    3 years ago

  • Posted a reply to Tracking&tracing, on the site WordPress Support Forums:
    Hey phobos300, I search for nearly same plugin, did you find something? Thank you Peter

    4 years ago

  • Created a topic, some Errors, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Ajax Event Calendar] Calender dont show since yesterday, on the site WordPress Support Forums:
    I searched also just for this string, but I cant found. I tried today again…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Ajax Event Calendar] Calender dont show since yesterday, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I cant find that string in my homepage files. I download all files and…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Ajax Event Calendar] Calender Stopped Showing, on the site WordPress Support Forums:
    My calendar also stop showing the calendar view. I stopped some other plugins, but nothing…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Photo Album Plus] cant zoom, on the site WordPress Support Forums:
    thank you very much :) works now

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Photo Album Plus] cant zoom, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-AutoSharePost] Problem to get the token, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, thank you very much, I will do that :)

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-AutoSharePost] Problem to get the token, on the site WordPress Support Forums:
    ok, forget post before, to add the application not work again, because the application was…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-AutoSharePost] Problem to get the token, on the site WordPress Support Forums:
    so, I tried much things, the redirect to my login (and Im loggend out from…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-AutoSharePost] Problem to get the token, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, mhh, cant be, because also if I login and try it direct to do,…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: 3D Tag Cloud] No tags fou d, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-AutoSharePost] Problem to get the token, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago