WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

kaifanun

Profile picture of kaifanun
  • Member Since: June 4th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Logs not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi iThemes Support YES it did. New update is working for me now. THANK YOU.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Logs not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I tried to WP_Debug to true and no error message for me. When i run…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Logs not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. Have opened up a support threads but can't get any…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Logs screen turns up blank", on the site WordPress Support Forums:
    any updates here? Can't access my log tab. When I click it is a blank…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Permanently blacklisted IP still trying to access files", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Same here. permanently blacklist not working. Same IP still hitting my server.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Logs screen turns up blank", on the site WordPress Support Forums:
    Update to my previous post: it appears i'm getting 500 error code when I try…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Logs screen turns up blank", on the site WordPress Support Forums:
    Experiencing same issue here. Log file is blank. When I click on the log tab…

    6 months ago

  • Created a topic, reset password link changed, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Error after upgrade to v2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Similar error here after upgrading to the latest version. My entire site is kaput after…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to add new locations with latest update", on the site WordPress Support Forums:
    Oh and also found out that this other plug is using very similar DB so…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to add new locations with latest update", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/plugins/store-locator/

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to add new locations with latest update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the explanation. I will try to re register the plugin with the MySQL…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to add new locations with latest update", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not getting any errors, simply entering the data and clicking add, screen refreshes without…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to add new locations with latest update", on the site WordPress Support Forums:
    Originally I was using custom theme then for testing I installed fresh out of the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to add new locations with latest update", on the site WordPress Support Forums:
    Same here, downloaded today 10/08 unable to add any locations.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Twitter Widget Pro 2.6 won't authorize account", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. Weeb_man have you found a solution?

    1 year ago

  • Posted a reply to "click on image to play videopress", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the info. I will try it.

    2 years ago

  • Posted a reply to "click on image to play videopress", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, have you found a solution yet? care to share?

    2 years ago

  • Posted a reply to "VidePress "share" settings", on the site WordPress Support Forums:
    did you find a solution yet?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Un-branded VideoPress", on the site WordPress Support Forums:
    There is no such option under settings media where I can upload logo to replace…

    2 years ago

  • Created a topic, Videopress Title, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: VideoPress] Is there a way to have HD turned on by default?", on the site WordPress Support Forums:
    Under settings select media and all the way at the bottom under video property sections…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP-Pagenavi returns 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    have you fond a solution? Not sure if I'm getting the same issue.

    4 years ago

  • Posted a reply to "All my entries have suddenly changed to 'uncategorized'", on the site WordPress Support Forums:
    I was able to fix my issue. I'm not sure if it is related. My…

    4 years ago

  • Posted a reply to "All my entries have suddenly changed to 'uncategorized'", on the site WordPress Support Forums:
    Any updates to this issue? I'm experiencing the same thing.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Main Template For Theme", on the site WordPress Support Forums:
    hi, personally I'm not familiar with this theme however, if the author followed the standard…

    5 years ago

  • Posted a reply to "File type does not meet security guidelines", on the site WordPress Support Forums:
    add from server gives the same error and the file is flv. It is already…

    5 years ago

  • Created a topic, new automatic embed feature in 2.9, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Can I manually add Media Files", on the site WordPress Support Forums:
    and the plugin was...?

    5 years ago

  • Posted a reply to "archiving posts", on the site WordPress Support Forums:
    Still having the issue. When I change the sidebar widget to display weekly instead of…

    6 years ago

  • Posted a reply to "archiving posts", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the info. I did play around with the 4 options that I have…

    6 years ago

  • Created a topic, Display Current logged on Users, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, archiving posts, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to add a "read more" system in iNove template", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have a quick question. when I add the <!--more--> tag that works but…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Modify my header to give image credit to the photographer", on the site WordPress Support Forums:
    I would probably make the courtesy text part of the image. like in lower right…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Themes Won't load", on the site WordPress Support Forums:
    found the solution. I can't believe didn't check this early. It appeared that the theme…

    6 years ago

  • Created a topic, Themes Won't load, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago