WordPress.org

Profiles

  • Member Since: February 9th, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Referring URL. Sometimes it works, but shows incorrect values - for example there's 100 users…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Not working, on the site WordPress.org Forums:
    @daanvandenbergh Thank you! I switched to gtag v4 and it seems to work fine :)

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Can’t get it to work, on the site WordPress.org Forums:
    @gijo Thanks! I tested it for a day and it indeed seems to make the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Fatal error and slow performance on 4.4.1, on the site WordPress.org Forums:
    @qtwrk fixed, thank you!

    4 weeks ago

  • Created a topic, Suggestion – add an option to host Google Analytics locally, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. WP-Rocket has an option to host Google Analytics l…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Can’t get it to work, on the site WordPress.org Forums:
    @gijo Thank you! Considering it's 91 KB, is it even worth it? In terms of…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Can’t get it to work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I'm trying to get your plugin to work but I can't.…

    1 month ago

  • Posted a reply to PHP Warning, on the site WordPress.org Forums:
    @gijo Great, thank you :)

    1 month ago

  • Posted a reply to PHP Warning, on the site WordPress.org Forums:
    @gijo 8.0

    1 month ago

  • Created a topic, Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I installed your plugin and did everyting as show…

    1 month ago

  • Created a topic, PHP Warning, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I'm getting the following PHP warning when "Disab…

    1 month ago

  • Created a topic, Fatal error and slow performance on 4.4.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. A few days ago I upgraded to 4.4.1 but now I notic…

    1 month ago

  • Created a topic, Alternate TOC heading stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I published a new post and I would love to add alt…

    1 month ago

  • Posted a reply to Manual values change after cache refresh, on the site WordPress.org Forums:
    That would be great! Thank you so much, can't wait for the update :)

    2 months ago

  • Created a topic, Manual values change after cache refresh, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, love your plugin, but I just discovered one issue.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Question about speed, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

    2 months ago

  • Posted a reply to WordPress 5.8 – weird boxes in new widget area, on the site WordPress.org Forums:
    @mooveagency great, thank you!

    2 months ago

  • Posted a reply to WordPress 5.8 – weird boxes in new widget area, on the site WordPress.org Forums:
    @mooveagency did you fix it in the latest update?

    2 months ago

  • Created a topic, Question about speed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. When the values for like counts are set manually, …

    2 months ago

  • Created a topic, Different title and separator in Google, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I just noticed that an article I recently publish…

    2 months ago

  • Posted a reply to How to change background color of “+” icon?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you! :)

    2 months ago

  • Created a topic, How to change background color of “+” icon?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. How can I change background color of "+" and "-" …

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable Adsense anchor ads until user accepts cookies, on the site WordPress.org Forums:
    @mooveagency do you have any other ideas?

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable Adsense anchor ads until user accepts cookies, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @mooveagency Thank you for your reply, but anchor ads don't really have a class…

    3 months ago

  • Created a topic, Disable Adsense anchor ads until user accepts cookies, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I'm using your plugin and the cookie banner is pos…

    3 months ago

  • Posted a reply to Php Warning, on the site WordPress.org Forums:
    The same error shows up on WP 5.7.2.

    3 months ago

  • Created a topic, Php Warning, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I've encountered a PHP warning in "Help, Hooks, Fi…

    3 months ago

  • Posted a reply to Issue with posts date when LiteSpeed Cache is on, on the site WordPress.org Forums:
    Actually it is not working fine after purging everything - only entirely disabling LiteSpeed Cache…

    3 months ago

  • Posted a reply to Issue with posts date when LiteSpeed Cache is on, on the site WordPress.org Forums:
    Report number: CDZTDTZL

    3 months ago

  • Created a topic, [LiteSpeed Cache] Issue with posts date when LiteSpeed Cache is on, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I noticed a strange behavior on my site when Lites…

    3 months ago

  • Posted a reply to WPShort Pixel Error in Widgets after WordPress Update, on the site WordPress.org Forums:
    @sixaxis did you receive my reply (email)? I know we had issues with email delivery…

    3 months ago

  • Posted a reply to WPShort Pixel Error in Widgets after WordPress Update, on the site WordPress.org Forums:
    @sixaxis E-mail sent!

    3 months ago

  • Posted a reply to WPShort Pixel Error in Widgets after WordPress Update, on the site WordPress.org Forums:
    Let's do it the other way - please give me your email and I'll send…

    3 months ago

  • Posted a reply to WPShort Pixel Error in Widgets after WordPress Update, on the site WordPress.org Forums:
    You just need to update WordPress to 5.8 and go to Widgets page.

    3 months ago

  • Posted a reply to WPShort Pixel Error in Widgets after WordPress Update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @sixaxis Hope this helps: https://i.imgur.com/io3V72M.jpg Let me know if you need anything else!

    3 months ago

  • Posted a reply to WordPress 5.8 problem, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue after update to 5.8.

    3 months ago

  • Posted a reply to WPShort Pixel Error in Widgets after WordPress Update, on the site WordPress.org Forums:
    Same error on my installation after update to 5.8. It completely breaks widgets - it…

    3 months ago

  • Posted a reply to Wrong alignment when horizontal scrolling is turned on, on the site WordPress.org Forums:
    @tobiasbg Done. Please check now. Best, Kacper

    3 months ago

  • Posted a reply to Wrong alignment when horizontal scrolling is turned on, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tobias! Thank you, but unfortunately it doesn't work.

    3 months ago

  • Posted a reply to Wrong alignment when horizontal scrolling is turned on, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @tobiasbg! Thank you for your reply. Unfortunately this is not the right solution for…

    3 months ago

  • Created a topic, Wrong alignment when horizontal scrolling is turned on, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! First of all, I love TablePress - it's a great pl…

    3 months ago

  • Posted a reply to Social media embeds not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    @christopheran can you please take a look at this issue?

    4 months ago

  • Created a topic, Social media embeds not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! My site just got accepted to Google News. I'm usi…

    4 months ago

  • Posted a reply to Responsive table (scroll) goes out of the container, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm, that's unfortunate. I have an idea: is there a way to add horizontal scroll…

    4 months ago

  • Posted a reply to Responsive table (scroll) goes out of the container, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tobias! Thank you so much. Your solution works great except for one small detail:…

    4 months ago

  • Posted a reply to Responsive table (scroll) goes out of the container, on the site WordPress.org Forums:
    The page I need help with: http://dev2.homesmarter.pl/tabela-responsywna/?cmp_bypass=e5efe269c0e17e555ee326871049ecfb (The site is locked, please use this URL…

    4 months ago

  • Created a topic, Responsive table (scroll) goes out of the container, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! First of all, I love TablePress - it's a great p…

    4 months ago

  • Created a topic, 5/5, on the site WordPress.org Forums:
    Solves all the problems that might occur while trying …

    4 months ago

  • Posted a reply to There are no articles in this section – Google News don’t see my RSS, on the site WordPress.org Forums:
    It did the trick! Thank you so much - I just sent my site for…

    4 months ago

  • Posted a reply to There are no articles in this section – Google News don’t see my RSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Chris! I had to deactivate the plugin to test something. It is up and…

    4 months ago