WordPress.org

Profiles

kabrewer07

Profile picture of kabrewer07
  • Member Since: January 18th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Cannot access admin page (Insufficient permission)", on the site WordPress Support Forums:
    kirc, did this solve it for you? Mine was already set up as it should…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.9.2 and can no longer get to dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much for responding. No, it is not multisite. I changed the name of…

    10 months ago

  • Posted a reply to "You do not have sufficient permissions to access this page", on the site WordPress Support Forums:
    I also have this same problem and looked at this field in the database. It…

    10 months ago

  • Created a topic, Upgraded to 3.9.2 and can no longer get to dashboard, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Is there a way to hard crop main slider images so they fill the width?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Internet Explorer Issues, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Google map link, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, On-sale Widget no longer showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Galleries Box missing from Menus page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Checkout page user registration/login issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subscribe 2 does no longer work", on the site WordPress Support Forums:
    THAT WORKED!! Thank you SOOOO much!!

    2 years ago

  • Created a topic, Users can no longer subscribe, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subscribe 2 does no longer work", on the site WordPress Support Forums:
    Mine does not work either! When a user types in their email and submits, they…

    2 years ago

  • Created a topic, Installed 3.5 and get blank 'under development' screen, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Gallery by BestWebSoft