WordPress.org

Profiles

kevin

Profile picture of kevin
  • Member Since: February 18th, 2009
  • Rio
  • kevinchevallier.com
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Date field not working anymore on 1.6.4", on the site WordPress Support Forums:
    My WordPress is running on a Portuguese (pt_BR) language.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Conflict with Adminimize", on the site WordPress Support Forums:
    Yes i mean menu items, like the Categories in the post section, or the tags.…

    4 months ago

  • Created a topic, Conflict with Adminimize, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Date field not working anymore on 1.6.4", on the site WordPress Support Forums:
    Updated to 1.6.5.1 and the problem persists unless as @alexandrbig says, you de-activate the validation…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Use with ACF?", on the site WordPress Support Forums:
    Works fine on a site i'm working on right now. What are you looking for…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Fresh install proves there is def something wrong with the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I'm giving a try at that version. Can you tell what you are using for…

    5 months ago

  • Posted a reply to "IGIT uses a lot of memory", on the site WordPress Support Forums:
    Confirmed, i got many messages in my error log linked to this plugin.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Fresh install proves there is def something wrong with the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly my thoughts: https://wordpress.org/support/topic/autopost-many-feed-items-fetched-very-few-posts-created?replies=13 Did you keep the plugin anyway or switched to something else?

    5 months ago

  • Created a topic, Date field not working anymore on 1.6.4, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Fatal error on php5.4, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Error message trying to re-authenticate", on the site WordPress Support Forums:
    Confirmed here too. Same bug on a brand new WP 4.0.1 with the default theme.…

    7 months ago

  • Posted a reply to "WordPress 4.0 compatible?", on the site WordPress Support Forums:
    Got it. So in my case it won't be much help. Thanks for the help.

    8 months ago

  • Posted a reply to "WordPress 4.0 compatible?", on the site WordPress Support Forums:
    Got it working now but just within a single post. Can i use it on…

    8 months ago

  • Posted a reply to "No images showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Works now, thanks to the doc at http://zahlan.net/blog/2012/06/categories-images/. The site was down when i tried…

    8 months ago

  • Posted a reply to "WordPress 4.0 compatible?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes the category has an image and the post has the right category selected. It…

    8 months ago

  • Created a topic, WordPress 4.0 compatible?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, No images showing up, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Total misleading, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Error http on JPG upload, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Problem Fetching Feeds - AutoPost", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Taryn, could you please tell us what other plugin you're now using? Thanks.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Autopost: Many feed items fetched, very few posts created.", on the site WordPress Support Forums:
    Something is wrong somewhere. I now got 131 posts published while there are 318 items…

    8 months ago

  • Created a topic, HTTP error on media upload with WP4.0, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Autopost: Many feed items fetched, very few posts created.", on the site WordPress Support Forums:
    They are all under published yes. Fetching doesn't seem to be the problem here, it's…

    9 months ago

  • Created a topic, Autopost: Many feed items fetched, very few posts created., on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Retrieve url, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Datepicker CSS enqueued on public", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also looking for a way now to not load jquery ui and datepicker javascript…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Datepicker CSS enqueued on public", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly my thought. I'm looking for a way as well to not load it. EDIT:…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Remove Dismiss Noticies", on the site WordPress Support Forums:
    Got it, thanks for the infos.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Remove Dismiss Noticies", on the site WordPress Support Forums:
    Damn, went away after 5/6 clicks. So i had to get rid of all of…

    12 months ago

  • Created a topic, Remove Dismiss Noticies, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Does it work in woocommerce shop page??", on the site WordPress Support Forums:
    Did anyone check the WooCommerce Infinite Product Scroll plugin? I'm also looking for this and…

    12 months ago

  • Posted a reply to "WooCommerce: Not sending emails orders, loss password email", on the site WordPress Support Forums:
    Just had the same problem with a server forcing me to use use SMTP. Installed…

    1 year ago

  • Created a topic, Sandbox, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Publication on FB page only visible to admin", on the site WordPress Support Forums:
    Not wordpress related, just an option in the Facebook app center.

    1 year ago

  • Created a topic, Publication on FB page only visible to admin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Facebook not displaying og:image on post", on the site WordPress Support Forums:
    I found a workaround about those images by using the Auto Post Thumbnail plugin on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "v1.10 does an empty media library in post", on the site WordPress Support Forums:
    hey junkcoder, sorry for the late answer. WP 3.8.1 & php 5.3.13. Bug confirmed on…

    1 year ago

  • Created a topic, v1.10 does an empty media library in post, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Uncaught Error: infinite_scroll is not defined", on the site WordPress Support Forums:
    It means that the javascript file needed for the plugin to work is not being…

    1 year ago

  • Created a topic, Great!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Fatal error on opening pages content", on the site WordPress Support Forums:
    Seemed to have worked, i exported the local settings, imported on the online site and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Fatal error on opening pages content", on the site WordPress Support Forums:
    Think i found where it came from in the database, wp_options, cctm_data is filled with…

    2 years ago

  • Created a topic, Fatal error on opening pages content, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Installer.php change permission and lock folders and files", on the site WordPress Support Forums:
    Quick info, this just happened to me too, all the files and folders created by…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to change the text", on the site WordPress Support Forums:
    There should be an option in the admin for this in my opinion. In the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Uncaught ReferenceError", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Tom, just updated the plugin and even if i'm selecting "Apply to Single only"…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Uncaught ReferenceError", on the site WordPress Support Forums:
    Tom, when do you plan do publish the next release? My goal is to only…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot authorize widget", on the site WordPress Support Forums:
    I suppose i could yes, but it's quite some work and i'm in no position…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot authorize widget", on the site WordPress Support Forums:
    That's weird, worked fine for me on a wordpress 3.5. There's nothing special that i…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot authorize widget", on the site WordPress Support Forums:
    Guys, it does work. I had the same problem right now and this is how…

    2 years ago

  • Admin Columns

  • Duplicator

  • Custom Field Template

  • Adminimize