WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 5th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to plugin stopped working on variable products, on the site WordPress.org Forums:
    please reply to my emails as this is still not working

    7 months ago

  • Created a topic, plugin stopped working on variable products, on the site WordPress.org Forums:
    the plugin applies the watermark to the products prima…

    8 months ago

  • Posted a reply to works only for main product pictures???, on the site WordPress.org Forums:
    @nsthemes please advise if i should find another plugin that will for fill my requirements…

    8 months ago

  • Posted a reply to works only for main product pictures???, on the site WordPress.org Forums:
    @nsthemes the plugin was working for a few months and now has stopped working again…

    8 months ago

  • Posted a reply to works only for main product pictures???, on the site WordPress.org Forums:
    Please email me at shane@jwd.co.za if you would like log into the site and see

    1 year ago

  • Created a topic, Does not work with variable product, on the site WordPress.org Forums:
    plugin does not watermark variable product images in w…

    1 year ago

  • Posted a reply to works only for main product pictures???, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @nsthemes 3 weeks ago was your last reply there is still no news or…

    1 year ago

  • Posted a reply to works only for main product pictures???, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @nsthemes do you have any time line on when you will happen looking forward…

    1 year ago

  • Posted a reply to works only for main product pictures???, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @nsthemes i was going to ask the exact same question WordPress version 5.4 WooCommerce…

    1 year ago

  • Created a topic, wishlist empty and not adding products, on the site WordPress.org Forums:
    i removed the cache plugin and the wish list still dos…

    4 years ago

  • Posted a reply to Wishlist page empty, on the site WordPress.org Forums:
    i have the same issue how ever i removed the cache plugin and it still…

    4 years ago