WordPress.org

Profiles

justradar

Profile picture of justradar
  • Member Since: May 7th, 2009
  • @justradar on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "all hours not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    simple fix, i needed the PRO version to allowing full showing of hours //SOLVED

    1 week ago

  • Created a topic, all hours not showing up, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Getting "Please visit soundcloud.com to listen to this content." in player.", on the site WordPress Support Forums:
    i'm also trying to use this plugin with similar issues ... i have it set…

    1 month ago

  • Created a topic, adding site to IWP dashboard non-responsive, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, how to put in homepage if page is made up of widgets?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    ok ...

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    ok! thanks!

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    let me rephrase the question i've been trying to ask. sorry if i've not been…

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    [video_lightbox_vimeo5 video_id="128921079" width=1000 height=563 autoplay=true auto_thumb="1"] am i supposed to add anchor="??" i am not…

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    it's set to true / on

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    is that in the plugin? or in vimeo? or in shortcode? i know i can…

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    i dont' see anything in there about auto-titles?

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    the smaller image on the bottom is a jpg i put in as a test

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    on a similar topic, is there a way to auto-display the vimeo title?

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for your response at the bottom of this page, i've added in another version…

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    to follow up on your question ... in using the CSS to resize it, i…

    5 months ago

  • Posted a reply to "vimeo auto thumb custom size blurry", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for your quick response! you rock! :) [video_lightbox_vimeo5 video_id="128921079" width=1000 height=563 autoplay=true auto_thumb="1"] https://www.mrextractor.com/tester-2/

    5 months ago

  • Created a topic, vimeo auto thumb custom size blurry, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "lightbox redirecting to vimeo site", on the site WordPress Support Forums:
    i had done this initially with no results ... but i tried again and it…

    5 months ago

  • Created a topic, video lightbox not working, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "video", on the site WordPress Support Forums:
    i'm having the same problem, i've tried a bunch of the different ways of using…

    5 months ago

  • Posted a reply to "lightbox redirecting to vimeo site", on the site WordPress Support Forums:
    i had tried that. just tried it again. it does the same thing

    5 months ago

  • Created a topic, convert native wordpress gallery to foobox, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "lightbox redirecting to vimeo site", on the site WordPress Support Forums:
    [video_lightbox_vimeo5 video_id="133410217" width=“370” height=“196” anchor="https://www.mysite.com/wp-content/uploads/homeVid-1lb-Instruction-Compilation.jpg"]

    5 months ago

  • Created a topic, lightbox redirecting to vimeo site, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "cron error message from iwp-client ??", on the site WordPress Support Forums:
    also getting this Can't exec "/bin/bash": No such file or directory at /usr/sec/bin/setupfake line 354.…

    6 months ago

  • Created a topic, cron error message from iwp-client ??, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "GNU General Public License v2 / i accept button not working", on the site WordPress Support Forums:
    going thru my extensions i found that i am using one called uBlock Origin 1.3.2…

    6 months ago

  • Posted a reply to "GNU General Public License v2 / i accept button not working", on the site WordPress Support Forums:
    i did delete the adblock extension from my chrome browser however something else must be…

    6 months ago

  • Posted a reply to "GNU General Public License v2 / i accept button not working", on the site WordPress Support Forums:
    i have it installed, but not activated. i tried it in a different browser and…

    6 months ago

  • Created a topic, GNU General Public License v2 / i accept button not working, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, responsive, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to ""An error occurred processing your request."", on the site WordPress Support Forums:
    (i am) so woocommerce interferes with this plugin?

    8 months ago

  • Posted a reply to ""An error occurred processing your request."", on the site WordPress Support Forums:
    i've done everything suggested here and am still having the same problem.

    8 months ago

  • Created a topic, open page in new tab, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, helps to speed up work flow, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Dashboard Analytics not loading", on the site WordPress Support Forums:
    i have this same problem, i'm watching this space instead of posting a new thread

    1 year ago

  • Created a topic, full zen cart to woocommerce - orders - users too?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, plugin does not seem to work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "comments on vendor dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    yes

    1 year ago

  • Created a topic, comments on vendor dashboard, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does QTranslate Plus work with qTranslate Slug?", on the site WordPress Support Forums:
    i'd also like to know this

    1 year ago

  • Created a topic, qtranslate switch to qtranslate plus, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "first/last button pagination", on the site WordPress Support Forums:
    not even one comment? am i asking something ridiculous?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Creating a page with a flickr-like photostream", on the site WordPress Support Forums:
    can't you just post the photos in a long page? or you could make each…

    1 year ago

  • Created a topic, first/last button pagination, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, posting to facebook / site pin shows up, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "I am trying to Justify my menu list to the left", on the site WordPress Support Forums:
    i monkeyed around for a bit, didn't have a lot of luck. i def think…

    1 year ago

  • Created a topic, restoring site - widgets broken, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago