WordPress.org

Profiles

  • Member Since: February 25th, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to Uploaded mp3 files have no or little data, won’t play, on the site WordPress.org Forums:
    I have unlimited space on my server, so that's not the problem. I just double-checked…

    5 months ago

  • Created a topic, Uploaded mp3 files have no or little data, won’t play, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using wordpress 5.7.1. I uploaded several mp3 file…

    5 months ago

  • Posted a reply to Can’t edit pages after upgrade to 5.1, on the site WordPress.org Forums:
    I did the same thing as Pistulka - backed up the site and used WP…

    3 years ago

  • Created a topic, Thank you!, on the site WordPress.org Forums:
    This took the stress out of making browsers recognize …

    3 years ago

  • Posted a reply to Can’t edit pages after upgrade to 5.1, on the site WordPress.org Forums:
    I tried both of those fixes and they did not work. It appears that this…

    3 years ago

  • Posted a reply to Can’t edit pages after upgrade to 5.1, on the site WordPress.org Forums:
    I chose to downgrade to WordPress version 4.9.8. Everything is working correctly now.

    3 years ago

  • Posted a reply to Can’t edit pages after upgrade to 5.1, on the site WordPress.org Forums:
    I also tried adding a new page, and it is also not possible to edit.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Can’t edit pages after upgrade to 5.1, on the site WordPress.org Forums:
    I upgraded from 5.0. The site was working fine before the upgrade. I'm using Classic…

    3 years ago

  • Created a topic, Can’t edit pages after upgrade to 5.1, on the site WordPress.org Forums:
    I upgraded to 5.1 on two different domains and can't e…

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot edit existing pages after update, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same problem with an upgrade to 5.1. I've tried disabling the plugins,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Gallery links not working, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same problem - the links only connect to the media page, not…

    3 years ago