WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 28th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to Some author pages empty for some logged in users, on the site WordPress.org Forums:
    Since I'm not alone, I created a bug report over on GitHub for this issue:…

    5 hours ago

  • Created a topic, Some author pages empty for some logged in users, on the site WordPress.org Forums:
    Some authors display as having no posts, but only to l…

    1 month ago

  • Posted a reply to social proof missing on 3.0.5, on the site WordPress.org Forums:
    I installed 3.0.7 today and the problem went away. I'd try that if you haven't…

    2 months ago

  • Created a topic, social proof missing on 3.0.5, on the site WordPress.org Forums:
    New posts on my site are missing their social share co…

    2 months ago

  • Posted a reply to Job Title not showing for multiple authors, on the site WordPress.org Forums:
    I have the opposite problem. The job title for the first author shows up as…

    3 months ago

  • Posted a reply to Organization URL error in Google’s Structured Data Testing Tool, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I filed a bug report here: https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/8748

    6 months ago

  • Created a topic, Organization URL error in Google’s Structured Data Testing Tool, on the site WordPress.org Forums:
    Google's Structured data testing tool is reporting an …

    6 months ago

  • Created a topic, Beware! Produces corrupt backup files, on the site WordPress.org Forums:
    I wish I could give this plugin a better review. It's …

    9 months ago

  • Posted a reply to Support for URL Parameters, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome! I'll keep an eye out. Thanks again for the great plugin.

    11 months ago

  • Created a topic, Support for URL Parameters, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there. Thanks for the awesome plugin. As far as I…

    11 months ago

  • Created a topic, default URLs getting set incorrectly, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having a problem with default URLs getting set inc…

    1 year ago

  • Posted a reply to Fatal Error on Activation – Version 1.2.3 / PHP 5.6 / WP 4.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    Yep. Same here. How do I fix it?!? Ugh.

    2 years ago