WordPress.org

Profiles

jsghagan

Profile picture of jsghagan
  • Member Since: January 23rd, 2009
  • @jsghagan on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Cannot map to SiteID 1", on the site WordPress Support Forums:
    @RonRennick - Any workaround that you would recommend? As you can see from my post…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Cannot map to SiteID 1", on the site WordPress Support Forums:
    @lernerconsulting We have a number of sites on the multisite instance and this tool works…

    11 months ago

  • Created a topic, Cannot map to SiteID 1, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Uploading via media library fails, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot access multisites with editor role", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for responding. Figured it out...it had nothing to do with the plugin, of course…

    3 years ago

  • Created a topic, Cannot access multisites with editor role, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Saving causes a HUGE increase in size of DB", on the site WordPress Support Forums:
    I think I may have found the problem...there were 13000 ws_menu_editor records in the site_meta…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Saving causes a HUGE increase in size of DB", on the site WordPress Support Forums:
    It's specifically the wp_sitemeta table the gets so large, fyi.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Saving causes a HUGE increase in size of DB", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be only in the case where it is activated in a multisite instance.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Saving causes a HUGE increase in size of DB", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed that in the wp_sitemeta table the rows that are save for admin menu…

    4 years ago

  • Created a topic, Saving causes a HUGE increase in size of DB, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] custom fields are not working, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago