WordPress.org

Profiles

Jeremy Hammond

  • Member Since: May 10th, 2010
  • www.jeremyrhammond.com
  • @jrh001 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Error: “call to undefined function…”, on the site WordPress.org Forums:
    Marking resolved...

    1 day ago

  • Posted a reply to Error: “call to undefined function…”, on the site WordPress.org Forums:
    No, my version of WC is up to date. I had deactivated all my plugins…

    1 day ago

  • Created a topic, Error: “call to undefined function…”, on the site WordPress.org Forums:
    When the AngelEye PayPal for WooCommerce plugin is act…

    5 days ago

  • Posted a reply to “PHP warning” error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the update!

    5 days ago

  • Posted a reply to “PHP warning” error, on the site WordPress.org Forums:
    I installed and activated it several weeks ago, sometime before March 14. I see three…

    6 days ago

  • Created a topic, “PHP warning” error, on the site WordPress.org Forums:
    My error log is showing the following after installing…

    6 days ago

  • Posted a reply to “Show All Available Rates” not working, on the site WordPress.org Forums:
    Marking resolved...

    6 days ago

  • Posted a reply to “Show All Available Rates” not working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, all shipping options are now showing up. Awesome, thanks! Great support. Very impressed.

    6 days ago

  • Posted a reply to “Show All Available Rates” not working, on the site WordPress.org Forums:
    Great, yes, please keep me posted!

    3 weeks ago

  • Posted a reply to “Show All Available Rates” not working, on the site WordPress.org Forums:
    Possibly. I looked up the dimensions at the USPS site, and it doesn't provide thickness,…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to “Show All Available Rates” not working, on the site WordPress.org Forums:
    It is still not showing all the shipping options I've checked off. It is only…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to No Media Mail label?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it's appearing now in the drop down menu, thank you.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to No Media Mail label?, on the site WordPress.org Forums:
    Great, thanks!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to “Show All Available Rates” not working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, for my US shipping zone, I had selected: Media Mail Parcel Priority Mail -…

    4 weeks ago

  • Created a topic, “Show All Available Rates” not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have checked off a number of available USPS shipping…

    4 weeks ago

  • Created a topic, No Media Mail label?, on the site WordPress.org Forums:
    I've enabled the option to ship media mail and just ha…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Best I’ve tried, on the site WordPress.org Forums:
    I tried a few form plugins (Contact Form 7, Ninja Form…

    4 weeks ago

  • JeremyRHammond's profile was updated

    4 months ago

  • Created a topic, Superb!, on the site WordPress.org Forums:
    Yoast SEO is awesome. Enough said.

    4 months ago

  • Created a topic, Notifications not working, page refresh required after adding task/comment, on the site WordPress.org Forums:
    Two isssues: 1) When adding a task or comment, it see…

    6 months ago

  • Created a topic, Overwriting default gravatar image, on the site WordPress.org Forums:
    I installed this plugin to be able to add profile pics…

    6 months ago

  • Posted a reply to Unable to select memcached, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply, Kimberly. At the time I posted this, my web host was…

    7 months ago

  • Created a topic, Unable to select memcached, on the site WordPress.org Forums:
    My web host informs me that memcached is installed on …

    7 months ago

  • Posted a reply to Update to 6.1.15 breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    No, Wordfence is not installed in the subdirectory installation of WordPress. But I've just tried…

    7 months ago

  • Posted a reply to Update to 6.1.15 breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi wfalaa, No, there is no WordPress installation in a higher directory. There is another…

    7 months ago

  • Posted a reply to Update to 4.6 seems to work, but still showing as 4.5.3, on the site WordPress Support Forums:
    Update! It's resolved. After I clicked away from the "Welcome to..." update success page, it…

    7 months ago

  • Created a topic, Update to 4.6 seems to work, but still showing as 4.5.3, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Update to 6.1.15 breaks site, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Add to more than one group type, on the site WordPress Support Forums:
    I think I have the same question as taste-and-see, but don't feel it's answered, anderly,…

    8 months ago

  • Created a topic, Image fails to load with WordFence plugin activated, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Code added by WF prevents images from loading, with error 500, on the site WordPress Support Forums:
    I am having this same problem (also using Divi theme), but for me, images don't…

    9 months ago

  • Created a topic, Causes fatal error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Co-Authors Plus] Coauthor description?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to 404 error when saving theme settings, on the site WordPress Support Forums:
    My host did indeed say it had something to do with mod_security. I don't know…

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Tweetable] Broke my site, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, 404 error when saving theme settings, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago