WordPress.org

Profiles

jpelverding

Profile picture of jpelverding
  • Member Since: September 13th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Plug in code changed/", on the site WordPress Support Forums:
    I have absolutely no clue what has happened. I've been on line with the providers…

    4 days ago

  • Posted a reply to "Plug in code changed/", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, I've been on the road for a while and it didn't solve itself by…

    4 days ago

  • Posted a reply to "Plug in code changed/", on the site WordPress Support Forums:
    From the site source code '<div class="meteor-clip"> <img style="visibility: hidden;" class="meteor-shim" src="http://www.brocantelinnen.nl/wp-content/uploads/2015/05/2015-07-27-12.19.38-800x600.jpg" alt="" /> <div…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Plug in code changed/", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that issue probably resulted from having a white page of death, leaving me to…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Plug in code changed/", on the site WordPress Support Forums:
    I checked: The one that works is version 1.5.3 on '$wp_version = '4.1.6" The other…

    6 days ago

  • Created a topic, I like it, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Created a topic, Plug in code changed/, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Posted a reply to "problems with since my site was updated to new version 4.2.3", on the site WordPress Support Forums:
    Some more fooling around: At one site (where I had to de-activate all plug-ins) the…

    7 days ago

  • Posted a reply to "problems with since my site was updated to new version 4.2.3", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Some of my sites suddenly seem to have zero plug-ins, another one stopped…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Semi-solved: Cannot add admin-users since BB install?", on the site WordPress Support Forums:
    Problem 1 detected: Advanced Acces Manager was activated but not configured. When de-activated I could…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Semi-solved: Cannot add admin-users since BB install?", on the site WordPress Support Forums:
    I changed one of my test-ID from editor to keymaster, logged in with another browser…

    4 months ago

  • Created a topic, Semi-solved: Cannot add admin-users since BB install?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Does what it has to, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Cool, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Cannot save css, header in editor. Menu etc work fine", on the site WordPress Support Forums:
    I found out that uploading a picture would give an http-error. Maybe that might trigger…

    1 year ago

  • Created a topic, Cannot save css, header in editor. Menu etc work fine, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Great yet...", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! This helps a lot.

    2 years ago

  • Created a topic, auto stop to reduce loading time?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Great yet..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago