WordPress.org

Profiles

JPC60

  • Member Since: June 20th, 2011
  • @jpc60 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Can’t Delete A Subscriber, on the site WordPress.org Forums:
    Never mind, we've gone with a different plugin.

    3 months ago

  • Created a topic, Can’t Delete A Subscriber, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I can't seem to delete a specific subscriber, one…

    3 months ago

  • Posted a reply to In A WooCommerce Panic, Just Used This, THANK YOU!, on the site WordPress.org Forums:
    I'm hoping Woo 3 didn't do anything too strange to the database... my site seems…

    6 months ago

  • Created a topic, In A WooCommerce Panic, Just Used This, THANK YOU!, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using WooCommerce for the first time and just upda…

    6 months ago

  • Posted a reply to Simple Subscription Page Like Our Current HTML Version, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thanks for responding! We're not looking to do a pop-up but instead a dedicated…

    6 months ago

  • Created a topic, Simple Subscription Page Like Our Current HTML Version, on the site WordPress.org Forums:
    Just began with WooCommerce and using the Storefront t…

    6 months ago

  • Posted a reply to Illegal string offset ‘taxonomy’ after WordPress 4.7 Update, on the site WordPress.org Forums:
    I don't use this plugin but am receiving the same errors.

    9 months ago

  • Posted a reply to Customer Dashboard, Downloadable Item, Link Is Wrong, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, great. Thanks for letting me know!

    1 year ago

  • Posted a reply to Customer Dashboard, Downloadable Item, Link Is Wrong, on the site WordPress Support Forums:
    Not to seem to appear too thick, but I'm just beginning with WooCommerce and know…

    1 year ago

  • Created a topic, Customer Dashboard, Downloadable Item, Link Is Wrong, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Seems to work, nice!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Additional Window Opens When Using, on the site WordPress Support Forums:
    I'll have a look at that one, thanks! John

    2 years ago

  • Posted a reply to Additional Window Opens When Using, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I do appreciate you having a look at this, really nice of you! I'm…

    2 years ago

  • Posted a reply to Additional Window Opens When Using, on the site WordPress Support Forums:
    Here's an example: http://www.raildig.com/raildig-guest/walter-vail-showcase-miniatures-nn3-shay/ I'm on a PC, Firefox, Windows XP. It is a fairly…

    2 years ago

  • Posted a reply to Additional Window Opens When Using, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, No problem, and thanks for having a look! John

    2 years ago

  • Created a topic, Additional Window Opens When Using, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Pre-Woo Question, Physical & Digital On Same Product Page?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Tried to buy Pro version, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Multiple Unique Galleries Are Shown As One, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Very Much Appreciated!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Error Upon Deleting, on the site WordPress Support Forums:
    I ended up going through ftp and removing the folder from the plugin folder. Don't…

    4 years ago

  • Created a topic, Error Upon Deleting, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, It Just Works Beautifully!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to No Highlighting In Top Row / Table Header, on the site WordPress Support Forums:
    All set now Tobias, thank you very much!

    5 years ago

  • Created a topic, No Highlighting In Top Row / Table Header, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Centering Thumbnails... Had It / Lost It, on the site WordPress Support Forums:
    Looked at it again this morning and found the fix: http://wordpress.org/support/topic/plugin-nextgen-gallery-center-thumbnails-1?replies=11

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Centering Thumbnails... Had It / Lost It, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago