WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

journeyguy

Profile picture of journeyguy
  • Member Since: October 30th, 2006
  • Find me on:

  • Created a topic, Emails not sending, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to ""�" in posts", on the site WordPress Support Forums:
    Robert, Hmm. That does fix, but the idea of doing that across 100s of entries…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""�" in posts", on the site WordPress Support Forums:
    Here's a post that shows the characters: http://www.journeyguy.com/religiously-unaffiliated-rising-myth/

    1 year ago

  • Created a topic, "�" in posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, A valid URL was not provided, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't click media buttons in 2.8 after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Just found that I also can't add tags. I type in the tag field, and…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Can't click media buttons in 2.8 after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Don't have Google Gears installed. Using Firefox and Safari. Problem duplicated in both. Have tried…

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to Downgrade to 2.7.1 without Losing Data", on the site WordPress Support Forums:
    I want to downgrade because I can't get the media buttons to work. They're there,…

    6 years ago

  • Created a topic, Can't click media buttons in 2.8 after upgrade, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "No posts found in 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    A repair of the database fixed my issue as well. Thanks.

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Tweetmeme Button] Customize @username in Retweet", on the site WordPress Support Forums:
    Wanting to know the same thing!

    6 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.5 and Text Widgets", on the site WordPress Support Forums:
    Bull3t: I am wanting to know the exact same thing... how to hide title on…

    6 years ago

  • Suggested an idea, Widget titles

    6 years ago

  • Posted a reply to "Increase Meta, Link widget numbers", on the site WordPress Support Forums:
    Bump? Help.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Sidebar Module plugin update", on the site WordPress Support Forums:
    Bump?

    6 years ago

  • Posted a reply to "Page content not showing", on the site WordPress Support Forums:
    For me, it was the theme. I switched to another and am back humming.

    7 years ago

  • Created a topic, Sidebar Module plugin update, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Replied to an idea, PHP Widgets

    7 years ago

  • Posted a reply to "Increase Meta, Link widget numbers", on the site WordPress Support Forums:
    Absolutely! Any help on increasing the number of text widgets? They also desperately need to…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Post & Page Content Not Visible!", on the site WordPress Support Forums:
    Help! Here too!

    7 years ago

  • Posted a reply to "Page content not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here using 2.6.

    7 years ago

  • Posted a reply to "Podpress not displaying new audio posts in 2.6", on the site WordPress Support Forums:
    Jerd! It worked! Fantastic! Thanks.

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.6 Image Uploader - Will Upload But Not Insert", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Otto! That did the trick!

    7 years ago

  • Posted a reply to "Call to undefined function wp_register_sidebar_widget (WP 2.5)", on the site WordPress Support Forums:
    Any help with the sidebar module reloaded issue? It disables the WP Dashboard.

    7 years ago

  • Posted a reply to "Call to undefined function wp_register_sidebar_widget (WP 2.5)", on the site WordPress Support Forums:
    My problem was the Sidebar Module Reloaded plugin. deactivating it fixed the issue.

    7 years ago

  • Posted a reply to "Call to undefined function wp_register_sidebar_widget (WP 2.5)", on the site WordPress Support Forums:
    I don't use K2 as a theme and still got that error. Now I can't…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Importing existing html files", on the site WordPress Support Forums:
    Me too!

    7 years ago

  • Posted a reply to "Theme Previews - sample content?", on the site WordPress Support Forums:
    Me too! Anyone?

    7 years ago

  • Posted a reply to "Can't post entry in 2.1.2", on the site WordPress Support Forums:
    My problem is back!! I had resaved my administrator user file by simply changing my…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Post author problems", on the site WordPress Support Forums:
    Selecting my admin account, making sure I had first and last name in the blanks,…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Problem to save post (Word Press 2.1)", on the site WordPress Support Forums:
    Me too! Any solutions?

    8 years ago

  • Posted a reply to "Can't post entry in 2.1.2", on the site WordPress Support Forums:
    Having the same problem. Trying to edit a post or write a new one. When…

    8 years ago

  • Posted a reply to "removing special characters", on the site WordPress Support Forums:
    I've solved this... Somehow or another I had a font conflict with Arial on my…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Share This 1.4 icon problem: no icons - really no one - appears", on the site WordPress Support Forums:
    This is the same problem I'm having... NO icon. Anyone solved this yet?

    8 years ago

  • Posted a reply to "removing special characters", on the site WordPress Support Forums:
    This is the exact problem I'm having with a new theme I'm working on. I…

    8 years ago

  • Posted a reply to "We need SBM (SideBar Module) v.2 now!", on the site WordPress Support Forums:
    Aaaaaahhhhhhh!

    8 years ago

  • Created a topic, Safari and tinymce, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Image only on Index page", on the site WordPress Support Forums:
    This is what I'm trying to do... place two banner ads over the header on…

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Help with MU troubleshooting

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Help with MU troubleshooting

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Installed, but blog submission returns blank page

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Help with MU troubleshooting

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Help with MU troubleshooting

    8 years ago

  • Started topic in the WPMU forums, Help with MU troubleshooting

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Login redirection on wp-login.php

    8 years ago

  • Created a topic, Help with MU troubleshooting, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, WP 2.1 upgrade breaks theme?, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Installed, but blog submission returns blank page

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Installed, but blog submission returns blank page

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Installed, but blog submission returns blank page

    8 years ago