WordPress.org

Profiles

josvermeulen

Profile picture of josvermeulen
  • Member Since: July 30th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, Simple and gives a lot of information, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Exclude categories not woking", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Miguel, I am using the widget. Hope you can solve this.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Exclude categories not woking", on the site WordPress Support Forums:
    I have version 3.0.2 and WordPress 4.1.1 and still have the problem.

    4 months ago

  • Posted a reply to "After update no redirection to member's page", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have. I was pulling several things to one page which I wanted to…

    5 months ago

  • Posted a reply to "After update no redirection to member's page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your answer. I solved the problem although I do not really know how,…

    5 months ago

  • Created a topic, After update no redirection to member's page, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "I cannot get safe-redirect-manager to work", on the site WordPress Support Forums:
    https://cloudup.com/cxLVLCCJ9tt

    8 months ago

  • Posted a reply to "I cannot get safe-redirect-manager to work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Bluesky, It's got something to do with the slashes. Look at the screenshot, do…

    8 months ago

  • Posted a reply to "I cannot get safe-redirect-manager to work", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your answer but I solved it (long time ago ;))

    8 months ago

  • Created a topic, Great plugin and very good and quick support, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, I cannot get safe-redirect-manager to work, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.7.1 Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    And CAPTCHA is missing

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.7.1 Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    I deactivated the plugin and reinstalled. It works but doesn't let you know the mail…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Anchor links working but not smooth", on the site WordPress Support Forums:
    Found out that it is Safari. Is there something to fix this?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Anchor links working but not smooth", on the site WordPress Support Forums:
    Annoying that it translates the links. Without the <> link: a href="#pagina2">Pagina 2</a target: a…

    2 years ago

  • Created a topic, Anchor links working but not smooth, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago