WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

joshuaiz

Profile picture of joshuaiz
  • Member Since: July 28th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "1.0.7 does not work.", on the site WordPress Support Forums:
    No worries. Thanks for the help. The plugin is great.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "1.0.7 does not work.", on the site WordPress Support Forums:
    Welp I tried again on my local install and for some reason the first time…

    3 weeks ago

  • Created a topic, 1.0.7 does not work., on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Since update cannot edit/change roles or capabilities", on the site WordPress Support Forums:
    No capabilities were added after manual activation. I am just using standard WP Administrator role…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Since update cannot edit/change roles or capabilities", on the site WordPress Support Forums:
    When I update to 4.18.1 no ure_% capabilities are added at all. These are the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Since update cannot edit/change roles or capabilities", on the site WordPress Support Forums:
    I am the only administrator. I had a backup with 4.14 so I reverted to…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Since update cannot edit/change roles or capabilities", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it's 4.18.1 Tried deactivating and reactivating and same error. I'm using the Membership plugin…

    3 months ago

  • Created a topic, Since update cannot edit/change roles or capabilities, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Cuepoint support?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "W3TC and Ajaxize getting the dreaded "-1" again.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for this. Just updated and will let you know if I run into any…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not rewriting URLs for the_post_thumbnail in custom WP_Query", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Gilbert, This problem is happening on another site I am working on locally. The…

    4 months ago

  • Created a topic, Custom WP_Query in template, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not working on my 404 pages", on the site WordPress Support Forums:
    Update: using the above string "404\.php" didn't work but what does is adding a tiny…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not working on my 404 pages", on the site WordPress Support Forums:
    Ok so I was able to find a workaround. Using is_404 I can load the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not working on my 404 pages", on the site WordPress Support Forums:
    I have a local install that's exactly the same so I can play around with…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not working on my 404 pages", on the site WordPress Support Forums:
    No worries Yoav. Strange that it is only this page. Not a huge deal and…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Function not being Ajaxized (no output)", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Yoav, For this particular case I ended up using jQuery with a simpler function…

    4 months ago

  • Created a topic, Function not being Ajaxized (no output), on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Not working on my 404 pages, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Show on view of second page after cookie is set.", on the site WordPress Support Forums:
    Update: the above code still wasn't working properly with WP Super Cache. I've since started…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Error in settings for CPT", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matty, Yep I was trying to replace. Removed the index brackets and that fixed…

    5 months ago

  • Created a topic, Error in settings for CPT, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Trying to get dynamic caching to work", on the site WordPress Support Forums:
    The only thing I've gotten to work to keep sections dynamic on my pages is…

    5 months ago

  • Created a topic, CDN not rewriting urls correctly, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not rewriting URLs for the_post_thumbnail in custom WP_Query", on the site WordPress Support Forums:
    I got something pretty close - it just took a little filtering and figuring out…

    5 months ago

  • Created a topic, Not rewriting URLs for the_post_thumbnail in custom WP_Query, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Show form on front end?", on the site WordPress Support Forums:
    I spoke too fast. When I have the S2FE bit in the Membership plugin front-end…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Show form on front end?", on the site WordPress Support Forums:
    My mistake - I had the S2FE shortcode outside of the broader "form" element on…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Show form on front end?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matty, The code has been updated since October of last year and that is…

    6 months ago

  • Created a topic, Show form on front end?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Add other roles/capabilities, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "How get scripts to enqueue via https?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Yoav, Yes I'm working towards that but with a separate server delivering static resources…

    7 months ago

  • Posted a reply to "How get scripts to enqueue via https?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Yoav. After trying several solutions including the WordPress HTTPS (SSL) plugin which didn't work…

    7 months ago

  • Posted a reply to "How get scripts to enqueue via https?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using WP Super Cache but even with the cache totally cleared and/or the plugin…

    7 months ago

  • Created a topic, How get scripts to enqueue via https?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Plugin keeps resetting to default settings", on the site WordPress Support Forums:
    This is still happening...any ideas on how to fix? I have to go in manually…

    7 months ago

  • Created a topic, Plugin keeps resetting to default settings, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Deleted plugin and still getting emails (!)", on the site WordPress Support Forums:
    Reinstalled, increased the memory usage notification threshold to 128MB and then completely deactivated and deleted…

    8 months ago

  • Created a topic, Deleted plugin and still getting emails (!), on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Not honoring more tag", on the site WordPress Support Forums:
    Dev version still didn't work - the plugin does not respect <!--more--> tags at all,…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Not honoring more tag", on the site WordPress Support Forums:
    Going to try out the dev version linked but yes I'm experiencing the plugin not…

    9 months ago

  • Created a topic, Subscription membership payment goes through, no account created, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Latest update makes all Post screens blank in admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jesper, Here's the list: Active Plugin Organizer Use Google Libraries Ajaxize Login With Ajax…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Latest update makes all Post screens blank in admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jesper, All I know is I disabled all plugins and then added them back…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Ignoring default sort order?", on the site WordPress Support Forums:
    Having this issue as well. We have multiple files added per week, all with the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Latest update makes all Post screens blank in admin", on the site WordPress Support Forums:
    This was the error although it doesn't tell you much: wp_enqueue_style was called incorrectly. Scripts…

    9 months ago

  • Created a topic, Latest update makes all Post screens blank in admin, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Security Code image not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. Had it turned off but went to turn it back on…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Not receiving booking emails", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Sometimes WP php mail/certain hosts require notification email address be from the same domain…

    10 months ago

  • Created a topic, Not receiving booking emails, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago