WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jorgeorpinel

Profile picture of jorgeorpinel
  • Member Since: December 14th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Conflict with WP_DEBUG", on the site WordPress Support Forums:
    Those functions shouldn't be used lightly in plugin releases, it messes up everyone's debugging. Unfortunately…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Conflict with WP_DEBUG", on the site WordPress Support Forums:
    I found that your plugin (also) interferes in the opposite way. index.php:49-50 has error_reporting(0); ini_set('display_errors',…

    1 day ago

  • Posted a reply to "mla_galery thumbnails are too small.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, sorry for the delay. I implemented the example plugin code in my theme…

    2 days ago

  • Posted a reply to "mla_galery thumbnails are too small.", on the site WordPress Support Forums:
    Oh one more Q. Is there a way to include a caption only for the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "mla_galery thumbnails are too small.", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I installed dev version 2.01 20150206. With mla_viewer=true on, PDF icons display only for…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "your host may have disabled the mail() function.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Perhaps this is an answer/workaround http://stackoverflow.com/questions/5292170/ec2-fresh-php-install-mail-not-working I wished the wp…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "mla_galery thumbnails are too small.", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds great. Thanks for going out of your way in mentioning these very interesting alternatives…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Legacy funcitons end-of-life?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "mla_galery thumbnails are too small.", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, when downgrading the broken images will be displayed. I kept the newer version and…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    There may be an unexpected side-effect to this workaround. Please see wordpress.org/support/topic/mla_galery-thumbnails-are-too-small. Thanks

    1 month ago

  • Created a topic, mla_galery thumbnails are too small., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Bad password reset link", on the site WordPress Support Forums:
    True, there's this http://codex.wordpress.org/Plugin_API/Filter_Reference/lostpassword_url which could be added to the theme or an additional plugin.…

    2 months ago

  • Created a topic, Bad password reset link, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Where is the reverse proxies option?", on the site WordPress Support Forums:
    Oh thanks that makes sense. I didn't see it before because I was checking in…

    3 months ago

  • Created a topic, Where is the reverse proxies option?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, PHP notices when posting, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "html in attachment description breaks mla_gallery shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks for the alternative workaround! You're very responsive and helpful as usual. Cheers and…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Your plugin has known vulnerabilities.", on the site WordPress Support Forums:
    Great! I will update right away.

    4 months ago

  • Posted a reply to "html in attachment description breaks mla_gallery shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    Hey David, Sorry for the super late reply. Thanks a lot for the files. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Your plugin has known vulnerabilities.", on the site WordPress Support Forums:
    So I guess you're not very concerned with security vulnerabilities in your security plugin. That's…

    4 months ago

  • Created a topic, You tagged your plugin "securty", on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Multisite Compatibility?", on the site WordPress Support Forums:
    Just commenting here to get subscribed to the topic. Would like to see this implemented.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Notice: trying to get property of non-object", on the site WordPress Support Forums:
    Just bumped into the bug. Looking forward to this being fixed. Please let us know…

    4 months ago

  • Posted a reply to "html in attachment description breaks mla_gallery shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    I added mla_rollover_text="{+description+}" to my shortcode but it didn't solve my issue. I removed title="[+description+]"…

    4 months ago

  • Posted a reply to "html in attachment description breaks mla_gallery shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    Ah sorry my mla-markup is Open: <div id='[+selector+]' class='gallery galleryid-[+id+] gallery-columns-[+columns+] gallery-size-[+size_class+]'> Item: <[+itemtag+] class='gallery-item'>…

    4 months ago

  • Posted a reply to "html in attachment description breaks mla_gallery shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, 1. That was the actual value in the description. Thanks for noticing. I…

    4 months ago

  • Created a topic, html in attachment description breaks mla_gallery shortcode, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Line break problem", on the site WordPress Support Forums:
    That was [/expand]&nbsp; :P

    6 months ago

  • Posted a reply to "Line break problem", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. [/expand]  does the job for me. Yeah, dang wpautop is buggy.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Line break problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm, this may have some hack-fix options: http://wordpress.org/support/topic/plugin-jquery-collapse-o-matic-space-after-first-title?replies=16

    6 months ago

  • Created a topic, Line break problem, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, XML syntax error on triviainfo.xml, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Missing Argument 2 for wpdb::prepare", on the site WordPress Support Forums:
    p.s. Actually that last message may be a problem in another plugin, https://wordpress.org/plugins/wordfence/ , which…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Missing Argument 2 for wpdb::prepare", on the site WordPress Support Forums:
    I still get a notice with the file at pastebin.com/XevRdaZg: Notice: wpdb::prepare was called incorrectly.…

    7 months ago

  • Created a topic, has_cap deprecated caused by yCyclista, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, wp_register_script was called incorrectly in mediatagger.php line 80, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Fixes to 2 PHP Notices in ycyclista.php, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "What happens exactly during the plugin update process?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you and sorry for the late reply. The scripts seem like a good option.…

    9 months ago

  • Posted a reply to "What happens exactly during the plugin update process?", on the site WordPress Support Forums:
    Can I ask why you need to know? I'm trying to figure out how to…

    10 months ago

  • Posted a reply to "What happens exactly during the plugin update process?", on the site WordPress Support Forums:
    p.s. this is the only action I can see that relates to the plugin update…

    10 months ago

  • Posted a reply to "What happens exactly during the plugin update process?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @esmi. I have looked at the Settings API, but not it extensively used it…

    10 months ago

  • Created a topic, What happens exactly during the plugin update process?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Multisite wp-admin internal server error (500) after automatic 3.7.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Quick update: Just upgraded to 3.9.1 , same problem.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Multisite wp-admin internal server error (500) after automatic 3.7.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Ok some pretty ridiculous things are happening such 'PHP Notice: wpdb::prepare was called ...' notices…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Multisite wp-admin internal server error (500) after automatic 3.7.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    p.s. the login works actually, to be more clear. /wp-admin/ just doesn't display. I'm re-enabling…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Multisite wp-admin internal server error (500) after automatic 3.7.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting a very similar problem to yours but I didn't rename any core files.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Multi-site support?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the answer. I would recommend you consider making the appropriate changes, its probably…

    10 months ago

  • Created a topic, Conflicts with WordPress Password Expiry, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Conflicts with Limit Login Attempts", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry, I meant Limit Login Attempts.

    10 months ago

  • Created a topic, Conflicts with Limit Login Attempts, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago