WordPress.org

Profiles

jombie

Profile picture of jombie
  • Member Since: May 5th, 2012
  • @jombie on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "User email Notification", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the assistance for anyone else with this issue. Ended up loading a new…

    5 days ago

  • Posted a reply to "Edited. Great user interface", on the site WordPress Support Forums:
    OK sent email with test environment and log in info. I get system notifications from…

    6 days ago

  • Posted a reply to "User email Notification", on the site WordPress Support Forums:
    Any update on this issue? Guests are receiving notifications however no admin notifications are going…

    1 week ago

  • Created a topic, Edited. Great user interface, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Invalid Arg Error message on line 193", on the site WordPress Support Forums:
    Actually after looking at this more this plug-in totally killed my site when using Chrome.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Invalid Arg Error message on line 193", on the site WordPress Support Forums:
    I tried creating a new map with different Shortcode and still receive the same warning…

    2 years ago

  • Created a topic, Invalid Arg Error message on line 193, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Images in Post / Events not showing up?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Works great!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Checkout randomly stopped working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Great Idea - needs a lot of work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, nothing in display, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Works right out of the box!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Flawless and Simple, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Does not work - keep getting configuration error message, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago