WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 15th, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to Site Broken since update, on the site WordPress.org Forums:
    That did the job! Cheers!

    4 months ago

  • Posted a reply to Updating failed. Error message: The response is not a valid JSON response., on the site WordPress.org Forums:
    I've fixed this issue by simply going into my permalink and re-saving my settings, it…

    4 months ago

  • Posted a reply to Site Broken since update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I dont think I was. Here is a picture of all plugins I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Site Broken since update, on the site WordPress.org Forums:
    Error log in cpanel: [26-Nov-2019 07:29:52 America/New_York] PHP Notice: Undefined index: test in /home/odorfuyb/sharethis.today/.5ddd1ab16038b.php on…

    4 months ago

  • Posted a reply to Site Broken since update, on the site WordPress.org Forums:
    I obtain this error if I rename my theme folder: Fatal error: Uncaught Error: Class…

    4 months ago

  • Posted a reply to Site Broken since update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @macmanx, thank you for the quick reply. I have renamed the plugin folder and…

    4 months ago

  • Created a topic, Site Broken since update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I have reasons to believe that after the upd…

    4 months ago

  • Posted a reply to Sub-menu bar arrow is slightly off, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the fast reply Tom. I appreciate your work and support, and will definitely…

    6 months ago

  • Posted a reply to Sub-menu bar arrow is slightly off, on the site WordPress.org Forums:
    https://gyazo.com/389e8ab13afd8982b2efecad0bc5b426

    6 months ago

  • Created a topic, Sub-menu bar arrow is slightly off, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Tom, it seems that my sub-menu arrow is slightly…

    6 months ago

  • Posted a reply to To be updated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Chris, I was a little frustrated with the whole situation, sorry about that. This…

    7 months ago

  • Posted a reply to Not working, on the site WordPress.org Forums:
    It actually looks like it took some time to add the code, at first I…

    7 months ago

  • Posted a reply to Not working, on the site WordPress.org Forums:
    I see this code in my header but doesnt track: <!-- BEGIN ExactMetrics v5.3.9 Universal…

    7 months ago

  • Created a topic, Troubleshooting Mode issue; Unable to copy required plugin file., on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marius, I've tried to start using site health plugi…

    7 months ago

  • Created a topic, Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I have authorized the domain with google and…

    7 months ago

  • Created a topic, Plugin sucks – Setup not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have added authorization + global tag on my site, ye…

    7 months ago

  • Created a topic, Expensive – gotta pay 15$ to use onedrive, on the site WordPress.org Forums:
    Gotta pay 15$ to add a site and do backups with onedri…

    8 months ago

  • Posted a reply to Makes Elementor not loadable, on the site WordPress.org Forums:
    I think I may have found the issue: Im loading too much ressources and my…

    8 months ago

  • Posted a reply to Makes Elementor not loadable, on the site WordPress.org Forums:
    I use Cloudflare(just to add some details)

    8 months ago

  • Created a topic, Makes Elementor not loadable, on the site WordPress.org Forums:
    As you guys can see in this video: https://www.youtube…

    8 months ago