WordPress.org

Profiles

johngoold

  • Member Since: March 30th, 2009
  • @johngoold-1 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Read more link doesn’t always work, on the site WordPress.org Forums:
    I have two "Random Content" widgets in the left-hand s…

    2 months ago

  • Created a topic, Plug-in Generated Code Problem, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress 4.9.1 running GeneratePress Child theme. The…

    2 months ago

  • Posted a reply to Text editor changing HTML markup, on the site WordPress.org Forums:
    My apologies. I went to submit a bug report (create a ticket), but read through…

    2 months ago

  • Posted a reply to Text editor changing HTML markup, on the site WordPress.org Forums:
    The second plug-in doesn't work either. In my opinion, by trying to be helpful and…

    3 months ago

  • Posted a reply to Text editor changing HTML markup, on the site WordPress.org Forums:
    Images can be block versus in-inline. I tried explicitly making them "display: block;", but that…

    3 months ago

  • Posted a reply to Text editor changing HTML markup, on the site WordPress.org Forums:
    I just installed and activated the plug-in, Don't Muck My Markup. I even logged out…

    3 months ago

  • Posted a reply to Text editor changing HTML markup, on the site WordPress.org Forums:
    The valid markup is shown in the BEFORE code. Clicking the "Update" button results in…

    3 months ago

  • Created a topic, Text editor changing HTML markup, on the site WordPress.org Forums:
    There are several problems. When switching to the Vi…

    3 months ago

  • Posted a reply to Scheduled Posts Do Not Publish, on the site WordPress.org Forums:
    I also would like to know what the root problem is. It seems to be…

    5 months ago

  • Posted a reply to Regress from Akismet 4.0, on the site WordPress.org Forums:
    The actual question is still valid, but the reason I asked isn't. I disabled Akismet…

    5 months ago

  • Created a topic, Regress from Akismet 4.0, on the site WordPress.org Forums:
    Can I regress from version 4.0 to the immediately prio…

    5 months ago

  • Posted a reply to Posts Not Publishing as Scheduled, on the site WordPress.org Forums:
    That may not be the problem. I'm here because I'm trying to find out whether…

    5 months ago

  • Posted a reply to Scheduled Posts Do Not Publish, on the site WordPress.org Forums:
    I have just encountered that problem (2017-09-29 & -30). The post scheduled for yesterday showed…

    5 months ago

  • Posted a reply to Spider Calendar, on the site WordPress.org Forums:
    That is a blanket statement that appears pointless. If you are unhappy with Spider Calendar,…

    8 months ago

  • Posted a reply to How to import spider calendar events?, on the site WordPress.org Forums:
    There's probably an import feature somewhere, but if there isn't (or nobody can tell you…

    8 months ago

  • Posted a reply to get 502 Bad Gateway when logging out or publishing, on the site WordPress.org Forums:
    I occasionally get this problem, but not very frequently. I think it has something to…

    9 months ago

  • Posted a reply to Changes to .htaccess for multisite, on the site WordPress.org Forums:
    I think you are using the wrong approach to hosting two websites on a single…

    9 months ago

  • Posted a reply to Ignore a subdomain, on the site WordPress.org Forums:
    I am having difficulty understanding your setup. I assume your VPS is running Linux and…

    9 months ago

  • Posted a reply to multisite auto theme, on the site WordPress.org Forums:
    Do you allow people to register themselves for blog sites or do you create them…

    9 months ago

  • Posted a reply to Change primary site url from https to https, on the site WordPress.org Forums:
    I use a sub-domain installation of WP Networked Multi-site. When I attempted to use HTTPS,…

    9 months ago

  • Posted a reply to Redirect loop when using 301 redirects, on the site WordPress.org Forums:
    Two possible issues. You need to change the site settings in two places; namely Settings-->General…

    9 months ago

  • Posted a reply to 501 Errors on Network Admin Panel, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have a sub-directory or sub-domain type of installation? Personally, I only use the…

    9 months ago

  • Posted a reply to When sites are deleted it leaves the database tables?, on the site WordPress.org Forums:
    @jhnpldng Have you resolved your problem? It sounds like you understand how the Networked Multi-site…

    9 months ago

  • Posted a reply to No translation for the event list popup, on the site WordPress.org Forums:
    Regarding tnkaoua's comments on the User Interface, I have a two comments (I only use…

    9 months ago

  • Created a topic, Replaced Different Calendar Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Spider Calendar provides exactly the functionality I w…

    9 months ago

  • Posted a reply to No translation for the event list popup, on the site WordPress.org Forums:
    Which language? Or is it all non-English (or non-SomeLanguage) translations?

    9 months ago

  • Posted a reply to Events per day in month calendar, on the site WordPress.org Forums:
    I looked for a setting for that as well. The "see more" is a nice…

    9 months ago

  • Posted a reply to Featured Image or Image in Title on POSTS Page, on the site WordPress.org Forums:
    I have a solution to this problem, but am not ecstatic about it (it doesn't…

    9 months ago

  • Posted a reply to Possible Bug in Calendar Views, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, well done. I assume that fix will make it into the next release.

    9 months ago

  • Posted a reply to Featured Image or Image in Title on POSTS Page, on the site WordPress.org Forums:
    Part of why I'm having trouble resolving this issue is because of terminology and the…

    9 months ago

  • Created a topic, Featured Image or Image in Title on POSTS Page, on the site WordPress.org Forums:
    A site I'm working on (https://stjohnsretiredcitizens.…

    9 months ago

  • Posted a reply to pictures under page headline or a background (2 column), on the site WordPress.org Forums:
    Do you mean: When you navigate to a page, the page title appears in the…

    9 months ago

  • Posted a reply to Why require a “Default Year”?, on the site WordPress.org Forums:
    Great! Thanks for your prompt response.

    10 months ago

  • Posted a reply to Possible Bug in Calendar Views, on the site WordPress.org Forums:
    That was how I set it up originally (funnily enough, I chose 2020 as the…

    10 months ago

  • Created a topic, Why require a “Default Year”?, on the site WordPress.org Forums:
    Calendar version 1.5.52 When setting up a calendar, o…

    10 months ago

  • Created a topic, Possible Bug in Calendar Views, on the site WordPress.org Forums:
    Calendar version 1.5.52 Almost all "events" recorded i…

    10 months ago

  • Replied to an idea, Use <q> tag for inline quotes (and generally encourage more semantic code)

    4 years ago