WordPress.org

Profiles

johndove523

Profile picture of johndove523
  • Member Since: October 17th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Added 'myfixed' code to css but no change.", on the site WordPress Support Forums:
    PLEASE can you suggest the code that will work for the logo?

    7 months ago

  • Posted a reply to "Added 'myfixed' code to css but no change.", on the site WordPress Support Forums:
    See the original url posted above now. I've gotten everything to look right except the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Added 'myfixed' code to css but no change.", on the site WordPress Support Forums:
    Hold on, I'm figuring it out...

    7 months ago

  • Posted a reply to "Added 'myfixed' code to css but no change.", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Thanks for your reply. min-height worked, but nothing else did. Code now: .myfixed {…

    7 months ago

  • Created a topic, Added 'myfixed' code to css but no change., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "menu not showing despite trying 'menu not showing' topic", on the site WordPress Support Forums:
    At the moment I'm using Responsive Select Menu, but I'd rather use yours if I…

    8 months ago

  • Created a topic, menu not showing despite trying 'menu not showing' topic, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, trouble getting page scroll to work, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Getting a constant contact error on submission, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "The "From" line says "Unknown Sender"", on the site WordPress Support Forums:
    http://woodensun.com/contact-us/ The "From" email field: Sales Inquiry from Website Message body: Your Name: [your-name] Your…

    1 year ago

  • Created a topic, The "From" line says "Unknown Sender", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, "Filed Under" not displaying anything, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "No place to enter API in settings - ?", on the site WordPress Support Forums:
    Scratch that. I didn't click the confirmation link in the email (duh). Still, any helpful…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No place to enter API in settings - ?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Gabe, Okay, mystery solved. I was using THIS plugin: http://wordpress.org/plugins/mailchimp/... when I should have…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No place to enter API in settings - ?", on the site WordPress Support Forums:
    WP v 3.8, MC v. 1.4.1 It's installed on a live site. I'm logging out…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No place to enter API in settings - ?", on the site WordPress Support Forums:
    mcd, I say again: It take me directly to "connect" and I can't connect unless…

    1 year ago

  • Created a topic, No place to enter API in settings - ?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Pre-Sale Questions, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, #fancybox-overlay darker, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "GC Testimonials widget only shows "..."", on the site WordPress Support Forums:
    Got it! Thanks guys!

    1 year ago

  • Posted a reply to "GC Testimonials widget only shows "..."", on the site WordPress Support Forums:
    provide a character count in the widgets I don't understand. Example please?

    1 year ago

  • Posted a reply to "FAQ linking - problem with anchors", on the site WordPress Support Forums:
    Hi John, That works, but the page isn't long enough for it to do any…

    1 year ago

  • Created a topic, FAQ linking - problem with anchors, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Can I not have the first FAQ expanded?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "CSS", on the site WordPress Support Forums:
    Go to: wp-content > plugins > sp-faq > css > jqueryuicss.css and modify there. Keep…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Display a specific FAQ category archive", on the site WordPress Support Forums:
    Same question. I tried [sp_faq category="general_faqs"] but it does not recognize categories (still gives me…

    1 year ago

  • Created a topic, "can't establish a connection" message on HTTPS enabled, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Urgent! After upgrade testimonials in widget not showing", on the site WordPress Support Forums:
    devnz, I have the same problem with the CG Testimonials widget displaying "..." when trying…

    2 years ago

  • Created a topic, GC Testimonials widget only shows "...", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Organize many products, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Show all testimonials on one page in specific order", on the site WordPress Support Forums:
    Forget about the order, that's done. Just the question about displaying all of them please.…

    2 years ago

  • Created a topic, Show all testimonials on one page in specific order, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, "get_page_link" going to wrong place, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, placeholder attribute, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "author link not displaying in header meta", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry. Thanks. : )

    2 years ago

  • Posted a reply to "author link not displaying in header meta", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using a custom CSS plugin (Jetpack). This is a WordPress.COM site. I have no…

    2 years ago

  • Created a topic, author link not displaying in header meta, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, cannot get registered with Google for analytics, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Access to private page, not WP Admin", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, posted in wrong place.

    2 years ago

  • Created a topic, Access to private page, not WP Admin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Client page only - login/log out, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Display Widgets not working (?), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, video - "an error occurred...", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Using WP-UI for a memorial wall", on the site WordPress Support Forums:
    Sure. [wptabs style="wpui-blue" effect="slide" mode="horizontal"] [wptabtitle] A[/wptabtitle] [wptabcontent]Content[/wptabcontent] [wptabtitle] B[/wptabtitle] [wptabcontent]Content[/wptabcontent] [wptabtitle] C[/wptabtitle] [wptabcontent]Content[/wptabcontent] [wptabtitle]…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Using WP-UI for a memorial wall", on the site WordPress Support Forums:
    DSG, Thanks for the reply, I got it taken care of. : ) John

    2 years ago

  • Created a topic, Using WP-UI for a memorial wall, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "General advice?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again, Tobias!

    2 years ago

  • Posted a reply to "General advice?", on the site WordPress Support Forums:
    Tobias, I have a few additional questions: Will TablePress work with the Easy Custom Content…

    2 years ago

  • Posted a reply to "General advice?", on the site WordPress Support Forums:
    Tobias, Thanks for your most excellent advice! John

    2 years ago

  • Created a topic, General advice?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago