WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 14th, 2014
  • Find me on:
  • Created a topic, Changelog, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Can't find the changelog for version 1.0.25 anywh…

    2 days ago

  • Created a topic, Fine product, on the site WordPress.org Forums:
    A fine useful product. Backed up by a very good suppor…

    1 month ago

  • Created a topic, Button colors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have set button colors in the customizer. (Blue…

    2 months ago

  • Posted a reply to Tabs block in mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Any news on this ? Best, John

    3 months ago

  • Posted a reply to Error messages, on the site WordPress.org Forums:
    Close

    3 months ago

  • Posted a reply to Error messages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ben, Thanks, i have to do some research on my end then. John

    3 months ago

  • Posted a reply to Tabs block in mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Hannah, Sure i use a gallery in tabs here: https://www.masbernadis.eu/wp-staging/activiteiten/ and a shortcode in…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error messages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ben, The console log shows 98 errors ? They all seem similar, like: not…

    3 months ago

  • Created a topic, Tabs block in mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When using the tabs block in mobile it is possibl…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error messages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ben, Thanks for getting back to me. I have the administrator role. I use…

    3 months ago

  • Created a topic, Error messages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When building a page on several occasions i get t…

    3 months ago

  • Created a topic, Dropdown mobile menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, No problem, just a question/feature request. In d…

    3 months ago

  • Created a topic, Considerable effect on speed., on the site WordPress.org Forums:
    This plugin really helps to improve the loading speed.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Message: Site not on cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Saumya, Thanks for your reply. Never realized this. The pluigin now works fine and…

    3 months ago

  • Posted a reply to Message: Site not on cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    P.S. i deactivated the plugin for the time being

    3 months ago

  • Created a topic, Message: Site not on cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I tried out your plugin and got the message: Quot…

    3 months ago

  • Posted a reply to Homepage not in menu, on the site WordPress.org Forums:
    Forget it, sorry about this. Stupid mistake from my side, no problem at all.

    3 months ago

  • Posted a reply to Homepage not in menu, on the site WordPress.org Forums:
    It appears that it is included but only shown on every other page than the…

    3 months ago

  • Created a topic, Homepage not in menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i am trying out the kadence theme on my staging s…

    3 months ago

  • Created a topic, Deleting site in a subfolder, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Just to be sure: When having a site www.abc.com a…

    4 months ago

  • Created a topic, Adaptive images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Seems to be a retoric question, but anyway: Is en…

    7 months ago

  • Created a topic, Multilingual webstories, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, What is the best way to have multilingual stories…

    7 months ago

  • Posted a reply to Different robots meta in page overview and page, on the site WordPress.org Forums:
    "Did you add the post IDs that are showing NA in the Exclude Posts field…

    7 months ago

  • Posted a reply to Different robots meta in page overview and page, on the site WordPress.org Forums:
    Is there some conflict with WPML or is there something going wrong within the process…

    8 months ago

  • Posted a reply to Different robots meta in page overview and page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, To prevent any confusion i made a video of my live site showing the…

    8 months ago

  • Posted a reply to Different robots meta in page overview and page, on the site WordPress.org Forums:
    I do not use any plugin to see the robots tag in the backend

    8 months ago

  • Posted a reply to Different robots meta in page overview and page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, On the dutch version of my staging site everything is OK. https://www.masbernadis.eu/wp-staging/ On all…

    8 months ago

  • Posted a reply to Image accordion text shadow, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Abid, Thanks for the CSS. I do not think i will use your workaround.…

    8 months ago

  • Created a topic, Image accordion text shadow, on the site WordPress.org Forums:
    I think it would be a very welcome addition if you cou…

    8 months ago

  • Created a topic, Different robots meta in page overview and page, on the site WordPress.org Forums:
    In the summary overview of all pages one page is indic…

    8 months ago

  • Created a topic, Login page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I really like your plugin, it really improves the…

    8 months ago

  • Posted a reply to ‘thumbnailUrl’ missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I redid everything with a fresh mind after a good nights sleep and now…

    8 months ago

  • Posted a reply to ‘thumbnailUrl’ missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Updated to the beta version Checked if there was any new field to be…

    8 months ago

  • Posted a reply to ‘thumbnailUrl’ missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Set a featured image, saved the post, cleared the cache: but that does not…

    8 months ago

  • Created a topic, ‘thumbnailUrl’ missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have seen a post with a similar issue, but it d…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not showing on elementor page, on the site WordPress.org Forums:
    Same here. Seems like an old issue not completely resolved see: "WunderWP page templates not…

    8 months ago

  • Posted a reply to Elementor CSS broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marc, You got it. The staging site is located in a subfolder of my…

    9 months ago

  • Posted a reply to Elementor CSS broken, on the site WordPress.org Forums:
    Well, then we are almost neighbours. Anyway, to be sure i purged the cloudflare cache…

    9 months ago

  • Posted a reply to Elementor CSS broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marc, That is strange: i can assure you the the Litespeed plugin is set…

    9 months ago

  • Posted a reply to Elementor CSS broken, on the site WordPress.org Forums:
    Marc, The website url is: https://www.masbernadis.eu/wp-staging/ I do not have “Generate separate files for mobile…

    9 months ago

  • Posted a reply to minify breaks CSS Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Sure, just opened. John

    9 months ago

  • Created a topic, Elementor CSS broken, on the site WordPress.org Forums:
    After a redesign of my website on a staging server, i …

    9 months ago

  • Posted a reply to minify breaks CSS Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Forgot to mention: On a desktop running chrome everything looks fine (browser cache flushed many…

    9 months ago

  • Posted a reply to minify breaks CSS Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Similar issue, however some differences: When minify is set to off, cache flushed on a…

    9 months ago

  • Created a topic, Staging site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have setup a staging site and i want to backup …

    9 months ago

  • Posted a reply to TTL per page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, an associated question: is there a function that a plugin could call to purge…

    11 months ago

  • Posted a reply to TTL per page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This seems to work out for me, although the "^" and "$" puzzled me…

    11 months ago

  • Created a topic, TTL per page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Is it possible to set TTLs on a page level ? 90% o…

    12 months ago

  • Posted a reply to Missing delegation consent, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Renee, This indeed solved the issue. Does not look like normal behavior to me,…

    12 months ago

  • Created a topic, Missing delegation consent, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Site kit has been working flawlessly until today.…

    12 months ago