WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 15th, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to Redis Cache goes to frontpage instead of to admin, on the site WordPress.org Forums:
    And why do you change this constantly to resolved? It isn't resolved! Johanna

    5 months ago

  • Posted a reply to Redis Cache goes to frontpage instead of to admin, on the site WordPress.org Forums:
    No I am not hiring anybody. That will cost money. If I can't solve it,…

    5 months ago

  • Posted a reply to Redis Cache goes to frontpage instead of to admin, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know who to ask. And I don't understand why you don't want to…

    5 months ago

  • Posted a reply to Redis Cache goes to frontpage instead of to admin, on the site WordPress.org Forums:
    What diagnostics do you mean? When I enable it, I can't get into admin. When…

    5 months ago

  • Posted a reply to Redis Cache goes to frontpage instead of to admin, on the site WordPress.org Forums:
    On the other site that is working, I get under Settings->Redis this: Redis Object Cache…

    5 months ago

  • Posted a reply to Redis Cache goes to frontpage instead of to admin, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. I never knew I had to install and manage a Redis server. Why is…

    5 months ago

  • Posted a reply to Redis Cache goes to frontpage instead of to admin, on the site WordPress.org Forums:
    Well that isn't very friendly. I don't understand. Doesn't a plugin has to work like…

    5 months ago

  • Posted a reply to Redis Cache goes to frontpage instead of to admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Till, I am sorry, but I have no idea how to do that. Can…

    5 months ago

  • Posted a reply to Redis Cache goes to frontpage instead of to admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Till, How do I do that? Thanks.

    5 months ago

  • Created a topic, Redis Cache goes to frontpage instead to admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everybody, When I have enabled Redis Cache and want…

    5 months ago

  • Posted a reply to Can’t login anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I managed to get in again and will search which plugin is the failure.…

    6 months ago

  • Created a topic, Can’t login anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hello all, I updated my site to 5.5, but I couldnot lo…

    6 months ago

  • Posted a reply to No counts after upgrade to 1.7.30?, on the site WordPress.org Forums:
    Great! Missed that one. Thanks. Johanna

    2 years ago

  • Created a topic, No counts after upgrade to 1.7.30?, on the site WordPress.org Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with counters that no longer show the number of likes, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Micropat, Just upgraded to 1.7.30, but I still can't see the number of likes…

    2 years ago

  • Posted a reply to Duplicate entry database errors, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I get that too. Is ther somebody from WP statistics that can look into…

    2 years ago

  • Posted a reply to “Headers already sent” – Static site and WP Blog?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Bcworkz! I managed to solve it with the help from members from a php…

    3 years ago

  • Created a topic, “Headers already sent” – Static site and WP Blog?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everybody, I have a weird problem. I have a static …

    3 years ago

  • Posted a reply to Duplicate content fix, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. So only the upload. Thanks for your work! Jobanba 😀

    3 years ago

  • Posted a reply to Duplicate content fix, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Franciscus! So I enter your code in the js file. And upload the minified…

    3 years ago

  • Posted a reply to Abandoned?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I am wondering about that too. Maybe the author can tell us if he…

    3 years ago

  • Posted a reply to Duplicate content fix, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! But where exactly do I put this. The original post says around line 104,…

    3 years ago

  • Posted a reply to database error Duplicate entry, on the site WordPress.org Forums:
    I have exactly the same. Massive error messages about a duplicate key as mentioned above.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Google detected malware on my site – Add to Any plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everybody, An update:I was downloading my site to my pc and Kaspersky found a…

    3 years ago

  • Posted a reply to Google detected malware on my site – Add to Any plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. But how can I upgrade my plugins? All my plugins are up to date.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Google detected malware on my site – Add to Any plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Adam, is it an idea to restore my site to a previous backup? Maybe…

    3 years ago

  • Posted a reply to Google detected malware on my site – Add to Any plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Adrian, But isn't there anything else I can do then starting from scratch? Maybe…

    3 years ago

  • Posted a reply to Google detected malware on my site – Add to Any plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Adrian, I have no idea what the problem is. My site hosting provider provides…

    3 years ago

  • Created a topic, Google detected malware on my site – Add to Any plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Since today Google has detected malware on my site…

    3 years ago

  • Posted a reply to V1.3.7 Plugin Update Breaks WordPress Site, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Till. For those that have difficulties with this, the object-cache.php is in the wp-content…

    3 years ago

  • Posted a reply to Till Krüss – A message please?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Till. For those that have difficulties with this, the object-cache.php is in the wp-content…

    3 years ago

  • Posted a reply to V1.3.7 Plugin Update Breaks WordPress Site, on the site WordPress.org Forums:
    Remcotv, yes I had that too.

    3 years ago

  • Created a topic, Till Krüss – A message please?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Till, You have created a great plugin, but from the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Social Icons not working alright, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Cats, Thanks for that. But there are still problems with the Social Media buttons.…

    3 years ago

  • Created a topic, Social Icons not working alright, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everybody, Love this theme! But I do havve problems…

    3 years ago

  • Posted a reply to After activation: Sorry, you are not allowed to access this page., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I managed to get it running again.

    3 years ago

  • Posted a reply to After update to 1.3.1 the sidebar on my homepage drops to the bottom of the page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Solwin Support for solving the problem! Johanna

    3 years ago

  • Posted a reply to Can’t activate this plugin in Maintenance Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi DNutbourne, I installed it again and now it works! No idea why. Maybe this…

    3 years ago

  • Posted a reply to Sidebar drops to bottom page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jdailey, We are most certainly using your custom sidebars plugin. I followed the link…

    3 years ago

  • Created a topic, Sidebar drops to bottom page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everybody, After updating the Avartan slider plugin…

    3 years ago

  • Created a topic, After update to 1.3.1 the sidebar on my homepage drops to the bottom of the page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everybody, After updating to the latest version 1.3…

    3 years ago

  • Created a topic, After activation: Sorry, you are not allowed to access this page., on the site WordPress.org Forums:
    Hi Till, Suddenly the Redis plugin is deactivated. Whe…

    3 years ago

  • Posted a reply to Can’t activate this plugin in Maintenance Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi DNutbourne, At first it seemed to activate, but when I clicked the WP Optimize…

    3 years ago

  • Created a topic, Can’t activate this plugin in Maintenance Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I tried to install this plugin on a website that i…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to change the font size?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks George! Yes I could do it like too. But I found another answer here:…

    4 years ago

  • Created a topic, How to change the font size?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everybody, This is possble quite simple, but I am n…

    4 years ago

  • Posted a reply to After updating to 5.0 can’t access admin anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same on some of my sites again. Even after I flushed the…

    4 years ago

  • Created a topic, Update to 4.6.3 isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everybody, I tried to update to version 4.6.3 but i…

    4 years ago

  • Posted a reply to Can’t validate – Bad value for attribute rel, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Cais. Johanna

    4 years ago

  • Created a topic, Can’t validate – Bad value for attribute rel, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Cais, Today I tried to validate my site, but I got …

    4 years ago