WordPress.org

Profiles

joed86

Profile picture of joed86
  • Member Since: November 18th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "problems hiding Admin Bar in WordPress 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, mate!

    2 years ago

  • Posted a reply to "problems hiding Admin Bar in WordPress 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pguale... What do you mean by hiding every element in the admin bar beta…

    2 years ago

  • Posted a reply to "problems hiding Admin Bar in WordPress 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    Same exact issue. it takes up nearly 3/4 of a page....

    2 years ago

  • Posted a reply to "Last Chance Before I give Up", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! That did it...

    2 years ago

  • Posted a reply to "Last Chance Before I give Up", on the site WordPress Support Forums:
    It shrinks it to this: http://test.upalongfirst.com/ Should be this: http://test.upalongfirst.com/wp-content/uploads/2013/08/cropped-3new_theme_logo.png

    2 years ago

  • Created a topic, Last Chance Before I give Up, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "jquerey error after wordpress 3.6 update", on the site WordPress Support Forums:
    How do I revert back to previous version of WordPress? 3.6 has totally messed up…

    2 years ago

  • Created a topic, Path Theme - Using 900 wide header, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Full width and responsive header image", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, is there a way to use a standard 900 wide header on Path theme?…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Glitch when I "Edit or Add User"", on the site WordPress Support Forums:
    Unbelievable - I thought that would work, but it didn't. Then I decided (although painfully…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Glitch when I "Edit or Add User"", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like it's a Chrome browser problem...

    2 years ago

  • Posted a reply to "Glitch when I "Edit or Add User"", on the site WordPress Support Forums:
    Emptied browser cache twice before coming to support and it did nothing. For some reason…

    2 years ago

  • Created a topic, Glitch when I "Edit or Add User", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, I'll start with an apology..., on the site WordPress Support Forums

    8 years ago