WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jobzesage

Profile picture of jobzesage
  • Member Since: August 28th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Field Template] Image insert not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same for me, I saw the upgrade this morning, and it seems to work very…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Field Template] Image insert not working", on the site WordPress Support Forums:
    Could that mean that new installations are working well, but updated once have troubles maybe…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Field Template] Image insert not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here, when I click on "Insert into Post", the image's html code isn't…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: More Taxonomies] Slug URL returns an empty archive for a custom taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    OK, finally I figured it out, after many hours of testing and Googling... The problem…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: More Taxonomies] Slug URL returns an empty archive for a custom taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, I have a public development page now : http://dev.jesuschurch.no/ If you click on "Prekner",…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: More Taxonomies] Slug URL returns an empty archive for a custom taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    I tried this : http://wordpress.org/support/topic/custom-post-type-tagscategories-archive-page?replies=24 It seems to be the same issue, but using regular…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: More Taxonomies] Slug URL returns an empty archive for a custom taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    Any tip ? I find myself really helpless on this issue...

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: More Taxonomies] Slug URL returns an empty archive for a custom taxonomy, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Loading wheel doesn't disappear", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, that was a quick and efficient response ! You last fix worked at once,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Loading wheel doesn't disappear", on the site WordPress Support Forums:

    4 years ago

  • Posted a reply to "Loading wheel doesn't disappear", on the site WordPress Support Forums:
    You'll find the calendar in the lower left corner of the page. This is with…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Loading wheel doesn't disappear", on the site WordPress Support Forums:
    I had it in maintenance mode, but I'll leave it open until we figure it…

    4 years ago

  • Created a topic, Loading wheel doesn't disappear, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Use the player in my theme, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "meta_key in query_posts, it doesn't work anymore", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I got it figured out, the really issue was somewhere else... Post types !…

    4 years ago

  • Posted a reply to "meta_key in query_posts, it doesn't work anymore", on the site WordPress Support Forums:
    And it didn't work...

    4 years ago

  • Posted a reply to "meta_key in query_posts, it doesn't work anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, reading the doc, I saw : meta_key (string) - Custom field key. Deprecated as…

    4 years ago

  • Posted a reply to "meta_key in query_posts, it doesn't work anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the link, I thought maybe WP_query would be better than query_posts. So I…

    4 years ago

  • Created a topic, meta_key in query_posts, it doesn't work anymore, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics for WordPress] analytics for wordpress stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here... we upgraded our WordPress on the 15th of March, and since then…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem... my blog system is down...", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks offspring, actually I don't think it was the theme because I tried to switch…

    5 years ago

  • Created a topic, Strange problem... my blog system is down..., on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Lock the Edit Post view, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago