WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 16th, 2013
  • Location: Brasil
  • Website: orientacoesmedicas.com.br
  • Find me on:
  • Posted a reply to DevTools failed to load SourceMap, on the site WordPress.org Forums:
    It's a bug! Partly in Chrome, partly in some of the extensions. It will not…

    2 months ago

  • Created a topic, DevTools failed to load SourceMap, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, DevTools failed to load SourceMap: Could not load…

    2 months ago

  • Posted a reply to The version of ICU(v4.2.1) is out of date, on the site WordPress.org Forums:
    Renee, thanks.

    2 months ago

  • Created a topic, The version of ICU(v4.2.1) is out of date, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress Diagnostic Status The version of ICU can af…

    2 months ago

  • Posted a reply to Reduce server response times (TTFB), on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I understood. Thank you very much.

    2 months ago

  • Created a topic, Reduce server response times (TTFB), on the site WordPress.org Forums:
    How to solve Reduce server response times (TTFB) I a…

    2 months ago

  • Created a topic, Reduce server response times (TTFB), on the site WordPress.org Forums:
    How to solve Reduce server response times (TTFB) I a…

    2 months ago

  • Posted a reply to How to reduce runtime of v0.js, on the site WordPress.org Forums:
    Oops, correcting this information ================ It is incorrect: The problem was the TTFB which was…

    2 months ago

  • Posted a reply to How to reduce runtime of v0.js, on the site WordPress.org Forums:
    PSI was already in 97. The problem was the TTFB which was 2.0 s. Now,…

    2 months ago

  • Posted a reply to How to reduce runtime of v0.js, on the site WordPress.org Forums:
    Weston, Perfect. Wonderful !!!! Thanks to the whole team !!!!

    2 months ago

  • Created a topic, How to reduce runtime of v0.js, on the site WordPress.org Forums:
    How to reduce the runtime of v0.js PageSpeed Insights…

    2 months ago

  • Created a topic, Thanks for your fantastic plugin and your fast and effective support., on the site WordPress.org Forums:
    John Godley, Redirection working perfectly !!!!! Tha…

    3 months ago

  • Posted a reply to Redirect domain “com.br” to “.com”, on the site WordPress.org Forums:
    John Godley, Redirection working perfectly !!!!! Something I had done wrong and hurried, perhaps. Thanks…

    3 months ago

  • Posted a reply to Redirect domain “com.br” to “.com”, on the site WordPress.org Forums:
    Relocate Site does not redirect the entire site (domain and pages). Only the domain is…

    3 months ago

  • Posted a reply to Redirect domain “com.br” to “.com”, on the site WordPress.org Forums:
    Correcting... I went to com.br in the option Site, then Relocate Site and I typed…

    3 months ago

  • Posted a reply to Redirect domain “com.br” to “.com”, on the site WordPress.org Forums:
    John, I went to com.br in the option Site, then Relocate Site and entered the…

    3 months ago

  • Created a topic, Redirect domain “com.br” to “.com”, on the site WordPress.org Forums:
    I made a copy of the entire site through Migrate Guru.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Menu in AMP does not open (v. 2.3.5), on the site WordPress.org Forums:
    Rodica, Yes, everything is correct and perfect, now. Very good, indeed. Thanks

    1 year ago

  • Posted a reply to Menu in AMP does not open (v. 2.3.5), on the site WordPress.org Forums:
    Rodica, In addition to several very good factors, being suitable for AMP was what set…

    1 year ago

  • Posted a reply to Menu in AMP does not open (v. 2.3.5), on the site WordPress.org Forums:
    Rodica, I thank you for your feedback and forwarding of your solutions. The Google search…

    1 year ago

  • Created a topic, Menu in AMP does not open (v. 2.3.5), on the site WordPress.org Forums:
    Menu in AMP does not open. Menu is inactive on AMP pa…

    1 year ago

  • Posted a reply to How can I disable neve-icons/neve-icons.ttf?6iu2wo, on the site WordPress.org Forums:
    Solved.

    1 year ago

  • Created a topic, Neve Theme prepared for the Future., on the site WordPress.org Forums:
    Neve Theme prepared for the Future. - the fastest on …

    1 year ago

  • Posted a reply to On mobile, Menu is not working with AMP, after last update, on the site WordPress.org Forums:
    Rodica, Perfect work, solved. Very happy with Team Neve. Thank you very much.

    1 year ago

  • Posted a reply to Ensure text remains visible during webfont load, on the site WordPress.org Forums:
    Rodica, Perfect work, solved. Very happy with Team Neve. Thank you very much.

    1 year ago

  • Posted a reply to Please, how do I disable Neve Icons?, on the site WordPress.org Forums:
    Rodica, Excellent, undoubtedly the work of the Neve Theme team. I'm glad I can use…

    1 year ago

  • Posted a reply to Curiosity … does the Neve Team use the Lighthouse to audit?, on the site WordPress.org Forums:
    Rodica, Excellent, undoubtedly the work of the Neve Theme team. I'm glad I can use…

    1 year ago

  • Created a topic, Curiosity … does the Neve Team use the Lighthouse to audit?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Curiosity ... does the Neve Team use the Lighthous…

    1 year ago

  • Posted a reply to On mobile, Menu is not working with AMP, after last update, on the site WordPress.org Forums:
    Rodica, All right now, in this matter. Speed ​​and effectiveness are important. Congratulations to the…

    1 year ago

  • Created a topic, Please, how do I disable Neve Icons?, on the site WordPress.org Forums:
    Neve Icons is slow loading pages. Review this Pagespe…

    1 year ago

  • Created a topic, [Neve] On mobile, Menu is not working with AMP, after last update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, On mobile, Menu is not working with AMP, after las…

    1 year ago

  • Created a topic, [Neve] How can I disable neve-icons/neve-icons.ttf?6iu2wo, on the site WordPress.org Forums:
    How can I disable neve-icons/neve-icons.ttf?6iu2wo In …

    1 year ago

  • Posted a reply to [Neve] Ensure text remains visible during webfont load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I believe the questioning I have outlined above (“Ensure text remains visible during webfont…

    1 year ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[AMP] Analytics does not register users, on the site WordPress.org Forums:
    Problem solved. I was using different id. Thanks for the quick help. Great team work…

    1 year ago

  • Created a topic, [AMP] The first and the best AMP plugin., on the site WordPress.org Forums:
    Great teamwork with this plugin. Congratulations.

    1 year ago

  • Posted a reply to [AMP] Analytics does not register users, on the site WordPress.org Forums:
    Hi pascal Thanks for your help, first of all. I made all the changes you…

    1 year ago

  • Created a topic, [AMP] Analytics does not register users, on the site WordPress.org Forums:
    Analytics does not register users It registers if at t…

    1 year ago

  • Created a topic, [Autoptimize] Error with Plugin Enable AMP on your WordPress site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I’m using the plugin: ———&…

    1 year ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[Autoptimize] Pagespeed almost 100. There two problem to solve and reach 100., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks.

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent job. Great !!!, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent job. Great !!! After update 07/02/2019, Page…

    1 year ago

  • Created a topic, [Autoptimize] Pagespeed almost 100. There two problem to solve and reach 100., on the site WordPress.org Forums:
    Pagespeed almost 100. There two problem to solve and r…

    1 year ago

  • Created a topic, Great theme. Fantastic. There two problem to solve and reach 100., on the site WordPress.org Forums:
    Great theme. Fantastic. Pagespeed almost 100. There …

    1 year ago

  • Created a topic, Ensure text remains visible during webfont load, on the site WordPress.org Forums:
    Great theme. Fantastic. Pagespeed almost 100. There …

    1 year ago

  • Created a topic, Help to improve these bad spots on Pagespeed, on the site WordPress.org Forums:
    I risk a review request and, if I'm lucky, some help t…

    1 year ago

  • Posted a reply to In AMP, the performance is much lower., on the site WordPress.org Forums:
    Excellent promptness in response !!! I understand. I did not know that. It may indicate…

    2 years ago

  • Created a topic, In AMP, the performance is much lower., on the site WordPress.org Forums:
    I use Publisher 7.0.2 with native AMP enabled Autopti…

    2 years ago

  • Posted a reply to Your page requires additional network streams to render the content, on the site WordPress.org Forums:
    Impressive the speed of your response. Thank you.

    2 years ago

  • Created a topic, Your page requires additional network streams to render the content, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I deployed the Publisher theme. Now Pagespeed rep…

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove the render block lock: jquery.js, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. Thanks !!!

    2 years ago

  • Created a topic, Remove the render block lock: jquery.js, on the site WordPress.org Forums:
    When I delete jquery.js from the pagespeed lock it rea…

    2 years ago