WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 15th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to New update causing white homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I updated both WCVendors and my theme this morning. This is the first time…

    5 months ago

  • Posted a reply to New update causing white homepage, on the site WordPress.org Forums:
    I forgot to mention that when I deactivate WC Vendors with my current theme the…

    5 months ago

  • Created a topic, New update causing white homepage, on the site WordPress.org Forums:
    I updated WC Vendors (free) this morning and I'm getti…

    5 months ago

  • Posted a reply to Preview not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Figured it out. I had an "'" inside of my printf that was causing the…

    1 year ago

  • Created a topic, Preview not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm tying to preview the new account template and …

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin Does not work, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin give errors even when credentials are entered c…

    2 years ago

  • Posted a reply to !!! SetExpressCheckout API call failed: Security error, on the site WordPress.org Forums:
    I am having this same problem. My form sent the very first time just fine…

    2 years ago

  • Created a topic, Text is not visible, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Ive built several forms and with all of them th…

    2 years ago

  • Posted a reply to Contact Seller Form, on the site WordPress.org Forums:
    Quick Note: All of my other forms work fine with my gmail account. It's just…

    2 years ago

  • Posted a reply to Contact Seller Form, on the site WordPress.org Forums:
    Update: After changing my admin email address from my gmail to my yahoo account I…

    2 years ago

  • Created a topic, Contact Seller Form, on the site WordPress.org Forums:
    This question was asked but I have yet to receive an u…

    2 years ago

  • Posted a reply to Email Not Send to Admin, on the site WordPress.org Forums:
    What solved your problem? None of those things listed are helping. My email is correct…

    2 years ago

  • Posted a reply to Email Not Send to Admin, on the site WordPress.org Forums:
    I am having this same issue. Email is correct, not in spam, submissions are working…

    2 years ago