WordPress.org

Profiles

jkibler77

Profile picture of jkibler77
  • Member Since: August 23rd, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "MAX_INPUT_VARS update not recognized by VFB", on the site WordPress Support Forums:
    I just changed it in the visual-form-builder-pro.php and overrode the VFB settings this seems to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "MAX_INPUT_VARS update not recognized by VFB", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah I wish that was the case! Its not comment out though. :)

    1 year ago

  • Posted a reply to "MAX_INPUT_VARS update not recognized by VFB", on the site WordPress Support Forums:
    Hello all and Matthew, I am having this problem as well and cannot get it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Settings variable products", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, very frustrated. Variations not working properly, and no purchase button…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Way to solve 404 monitor with SEO Ultimate", on the site WordPress Support Forums:
    I never did discover the answer. I did not see the missed URLs show up…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AJAX Contact] Redirection on submission not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having the same problem. Using most recent release of wordpress and most…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Way to solve 404 monitor with SEO Ultimate", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, thing is... As this person said, it has nothing to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "SEO Ultimate reports Googlebot searching for pages that were never created?", on the site WordPress Support Forums:
    I am having a similar problem, did you ever find a fix? except for mine…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Have I been hacked? And how do i fix this? 100s of 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    It has started happening again... Can anyone help?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Have I been hacked? And how do i fix this? 100s of 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    weird huh? I'll keep a close eye on things. I do daily backups of all…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Have I been hacked? And how do i fix this? 100s of 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    There was 187, 404 errors today from the typical googlebot, each URL was unique like…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Have I been hacked? And how do i fix this? 100s of 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    URL is www.theaterscript.com

    3 years ago

  • Posted a reply to "Have I been hacked? And how do i fix this? 100s of 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    I have designed and manage 100s of websites, dozens and dozens of them are WP.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Have I been hacked? And how do i fix this? 100s of 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    No the URLS do not exist anywhere in the site files. It is very odd,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Have I been hacked? And how do i fix this? 100s of 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    I have run these scans on my site and they all returned "clean".

    3 years ago

  • Posted a reply to "Have I been hacked? And how do i fix this? 100s of 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the articles, I can see some options here to try. Do you…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Have I been hacked? And how do i fix this? 100s of 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    Basically loads of FAKE URLS!

    3 years ago

  • Created a topic, Have I been hacked? And how do i fix this? 100s of 404 errors, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Visual Form Builder] Upload to blank form, doesnt complete", on the site WordPress Support Forums:
    My server has a 100 meg limit, so I know it is not my server.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Visual Form Builder] Upload to blank form, doesnt complete", on the site WordPress Support Forums:
    That is essentially the problem I am having as well Chaseros. I think it is…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Visual Form Builder] Upload to blank form, doesnt complete", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, I checked it, and I have it set at 50 megs, with a…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Visual Form Builder] Upload to blank form, doesnt complete, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "From mail not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    That actually worked to override the defaults to SMTP e-mail, now I am getting all…

    4 years ago

  • Posted a reply to "From mail not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    I tried both. doesn't seem to be working unfortunately.

    4 years ago

  • Created a topic, From mail not working properly, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago