WordPress.org

Profiles

jkhongusc

Profile picture of jkhongusc
  • Member Since: November 23rd, 2010
  • @jkhongusc on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Network Admin URL issues", on the site WordPress Support Forums:
    So you have WP installed in a subdirectory, but running out of website root -…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Network Admin URL issues", on the site WordPress Support Forums:
    Did you follow the instructions to create create WP single site - https://codex.wordpress.org/Installing_WordPress Get the…

    2 days ago

  • Posted a reply to "4.5 seems to have broken sub-sites", on the site WordPress Support Forums:
    inge12 - This link works - http://bewellandprosper.net/files/2015/08/peach-headerJPG.jpg The problem is that the image is corrupted.…

    2 days ago

  • Posted a reply to "4.5 seems to have broken sub-sites", on the site WordPress Support Forums:
    dekooker - You need to start your own thread.

    2 days ago

  • Posted a reply to "4.5 seems to have broken sub-sites", on the site WordPress Support Forums:
    Here is an example of the htaccess rules. My WP is old so it still…

    2 days ago

  • Posted a reply to "4.5 seems to have broken sub-sites", on the site WordPress Support Forums:
    Can you show me your .htaccess file? It has the mapping rules in there for…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Possible to put all sites under a custom path like: website.com/usersites/site,", on the site WordPress Support Forums:
    You can install WP in a subdirectory (only 1 level is supported). In this configuration,…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Error loading this resource", on the site WordPress Support Forums:
    Just a thought... maybe it isnt a WP issue. This is what I would do.…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Multisite Dashboard for site dosnt open", on the site WordPress Support Forums:
    How did you get our .htaccess content? It looks off. I would remove the file…

    4 days ago

  • Posted a reply to "naked domain & www subdomain same ip address", on the site WordPress Support Forums:
    Please read about these plugins. They will do as you want. WP core without plugin…

    1 week ago

  • Posted a reply to "naked domain & www subdomain same ip address", on the site WordPress Support Forums:
    I wouldnt recommend creating two separate WP multisite on mysite.com and www.mysite.com Most people consider…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Database issues after switching to multisite", on the site WordPress Support Forums:
    How did you enable multisite? The instructions are here -http://codex.wordpress.org/Create_A_Network

    1 week ago

  • Posted a reply to "Create New User Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I have multiple WP systems. Creating users is not a problem for us. It must…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Moving a Multisite Install from JustHost to GoDaddy", on the site WordPress Support Forums:
    When I "move" my WP installation, I do as you did: 1) export the entire…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Domain Masking", on the site WordPress Support Forums:
    That is referred to as domain mapping... and there is a Domain Mapping plugin that…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Updated domain mapping plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    We have been using WP Domain Mapping plugin for years now on multiple WP systems.…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Will this actually work on WPMU (security tweaks)", on the site WordPress Support Forums:
    > So this setup can run this way without any conflicts issues then on WPMU?…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Can't access Network Admin on locally installed xammp Multisite.", on the site WordPress Support Forums:
    My initial guess is maybe your .htaccess file isnt recognized. Try these quick tests. Add…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Will this actually work on WPMU (security tweaks)", on the site WordPress Support Forums:
    That configuration is documented - https://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory I personally would run it out of root unless…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Adding new url subdomain setting has changed??", on the site WordPress Support Forums:
    When you configure WP multisite, you have two options: 1) subdirectory - domain.com/site1, domain.com/site2, etc…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "multisite error on my local vagrant build", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like you did not configure WP multisite properly - http://codex.wordpress.org/Create_A_Network

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Add existing theme to another site", on the site WordPress Support Forums:
    On WP multisite, you need to network enable the theme so that other sites can…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "4.5 update broke my sites with 301 redirects", on the site WordPress Support Forums:
    I know that people configure WP_HOME and WP_SITEURL for WP single sites... but not about…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Multisite subdirectory not working", on the site WordPress Support Forums:
    > Well I just went through the setup and wasn't aware I had to manually…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Multisite subdirectory not working", on the site WordPress Support Forums:
    You need to .htaccess file and wp-config.php modifications to have WP multisite working. WP multisite…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "4.5 update broke my sites with 301 redirects", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, that is a very non-standard setup. I doubt anyone can help you figure out…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Unable to upgrade Multisite to 4.5. (500 error)", on the site WordPress Support Forums:
    I would rename the plugin directory to make sure they are all deactivated - /wp-content/plugins.bak…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    You installed WP onto an IP address. You cannot use sub-domain configuration with an IP…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "subdomain set up - 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    I could help more if you shared your domain names. If not that is ok.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "subdomain set up - 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    You have to setup your DNS/wildcard sub-domains first...usually in cpanel. If you do it right…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Newbie Multisite on localhost XAMPP", on the site WordPress Support Forums:
    My htaccess file is for WP running out of root (WP happens to be installed…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Newbie Multisite on localhost XAMPP", on the site WordPress Support Forums:
    Your .htaccess rules above match my systems. I copied my .htaccess below. If those .htaccess…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "MU in its own directory using subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    There is an installation directory and running directory. The installation directory is where you install…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "adding new site in subfolder using secondary domain", on the site WordPress Support Forums:
    WP multisite subdomain does not support multiple domains: domain1.com, domain2.com You can get that working…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Newbie Multisite on localhost XAMPP", on the site WordPress Support Forums:
    How did you initially setup your .htaccess? FYI, you should not be copying information from…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Newbie Multisite on localhost XAMPP", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like your .htaccess file is not enabled. The easy way to check is add…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "New multisite, subdomain dashboards result with 404 PAGE NOT FOUND", on the site WordPress Support Forums:
    IMO, you did some cpanel configurations for student.kumoninfo.info and office.kumoninfo.info that are incorrect. I would…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "New multisite, subdomain dashboards result with 404 PAGE NOT FOUND", on the site WordPress Support Forums:
    Glad you got it to work. BTW those instructions are really old so some steps…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "New multisite, subdomain dashboards result with 404 PAGE NOT FOUND", on the site WordPress Support Forums:
    > Just to confirm, before I created the wildcard, I installed wordpress of course. That…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "500 error while upgrading network for to 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have access to your server logs, especially the error logs? You should try…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "500 error while upgrading network for to 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    > I'll try disabling themes I've got about 71 sites on this multi site so…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "500 error while upgrading network for to 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    And if all fails, you can install the latest version of WP manually.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "500 error while upgrading network for to 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    Plugins or themes can break upgrades. Have you tried selecting a default theme before "Upgrade…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "New multisite, subdomain dashboards result with 404 PAGE NOT FOUND", on the site WordPress Support Forums:
    > "if your subdomains were using the same webfolder then these urls should work" How…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "New multisite, subdomain dashboards result with 404 PAGE NOT FOUND", on the site WordPress Support Forums:
    I found the WP document that supports my advice: http://codex.wordpress.org/Before_You_Create_A_Network > WordPress must run from…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "New multisite, subdomain dashboards result with 404 PAGE NOT FOUND", on the site WordPress Support Forums:
    I am telling you that you need to setup your DNS and document root properly…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "How to Change Directories with Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    How did you configure WP in a subdirectory? Did you follow these instructions - https://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Will AMP work with multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    What do you mean by "amp"? Apache, Mysql, PHP? If so, then yes. You should…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "what is the hook for updating site URL", on the site WordPress Support Forums:
    There isnt a hook/filter for changing the site url.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Fresh Multisite, Sub-Domains working, Sub-directories not working", on the site WordPress Support Forums:
    This looks like a new installation. I would delete it and start all over. converting…

    3 weeks ago