WordPress.org

Profiles

JJNW

  • Member Since: April 24th, 2014
  • @jjnw on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to When I seek url gets 500 error, on the site WordPress.org Forums:
    Fixed! :) Yup yup, I had to install php55-php-mbstring = and I thout I needed…

    2 days ago

  • Posted a reply to When I seek url gets 500 error, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I think I need to install mbstring PHP extension --> let me check it…

    2 days ago

  • Posted a reply to When I seek url gets 500 error, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, finally got an error logged - geesh, took some searching and testing: PHP Fatal…

    2 days ago

  • Posted a reply to When I seek url gets 500 error, on the site WordPress.org Forums:
    Now the error is just this: GET https://www.example.com/wp-admin/admin.php?page=wp-scraper&action=extract&blockUrl=https%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FBolt_(fastener)%23Bolts_vs._screws&down=0 500 (Internal Server Error) jquery.js:3 Any suggestions?…

    2 days ago

  • Created a topic, [WP Scraper] When I seek url gets 500 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, nice plugin, except it doesn’t work, for …

    3 days ago

  • Created a topic, Doesn’t work and no support, on the site WordPress.org Forums:
    Doesn't work and no support, though I inquired.

    3 days ago

  • Posted a reply to When I seek url gets 500 error, on the site WordPress.org Forums:
    And I also noticed this too: Uncaught ReferenceError: tinymce is not defined at admin.php?page=wp-scraper:2037 admin.php?page=wp-scraper:2037…

    3 days ago

  • Posted a reply to Gif works on Thumbnails, but not on post page., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, again! Okay, it's Kleo theme, so I will investigate...and if I find an answer…

    4 days ago

  • Created a topic, Gif works on Thumbnails, but not on post page., on the site WordPress.org Forums:
    Hello, and thanks for the plugin! :) I can see gif ani…

    7 days ago

  • Posted a reply to Warning: bait & switch, don’t bother, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Machian! Will stay away! Thank you very much. Maybe try Tabby, else (at least…

    2 months ago

  • Posted a reply to I purchased, but I get an error :(, on the site WordPress.org Forums:
    Cool cool. Got your email. Chat soon.

    2 months ago

  • Posted a reply to Slows down website — dramatically, on the site WordPress.org Forums:
    Update: to really, really make this website scream in speed, I strongly encourage you to…

    2 months ago

  • Posted a reply to I purchased, but I get an error :(, on the site WordPress.org Forums:
    Update: I just emailed the author: Hello, I posted on WP website for help regarding…

    2 months ago

  • Created a topic, I purchased, but I get an error :(, on the site WordPress.org Forums:
    I bought this plugin -- AWESOME -- except I get: inva…

    2 months ago

  • Posted a reply to Slows down website — dramatically, on the site WordPress.org Forums:
    UPDATE = The issue is on localhost, WAMP, else XAMPP, else AMPPS settings...or Windows 7…

    3 months ago

  • Posted a reply to Slows down website — dramatically, on the site WordPress.org Forums:
    So, since it slows down with your plugin, Hide My WP, and some other random…

    3 months ago

  • Posted a reply to Slows down website — dramatically, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, before we get into php info, note, I already have the plugin working on…

    3 months ago

  • Posted a reply to Slows down website — dramatically, on the site WordPress.org Forums:
    Cool! I have to go to the man, I mean el workeetoe in the lab,…

    3 months ago

  • Posted a reply to Slows down website — dramatically, on the site WordPress.org Forums:
    Nope :( Errors using error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1); and using define('WP_DEBUG', false); No Apache errors. No…

    3 months ago

  • Posted a reply to Slows down website — dramatically, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, I didn't try error log... give me a few. Update soon

    3 months ago

  • Posted a reply to Slows down website — dramatically, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I've been trying for long hours all day. No luck what-so-ever. I shut off…

    3 months ago

  • Posted a reply to Slows down website — dramatically, on the site WordPress.org Forums:
    Great morning! Okay, I will start that process and update with results by this Sunday.…

    3 months ago

  • Created a topic, Slows down website — dramatically, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, man. Great plugin. BUT... I have 74 plugins -- re…

    3 months ago

  • Posted a reply to Edit link only appears for admin, on the site WordPress.org Forums:
    So you can Dungeon Master me? Oh, I haven't played that game in ages LOL…

    4 months ago

  • Posted a reply to Edit link only appears for admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Thanks for answering! I am using localhost for development. Sorry. But yeah, my default…

    4 months ago

  • Posted a reply to Edit link only appears for admin, on the site WordPress.org Forums:
    Same here. Following.

    4 months ago

  • Posted a reply to login errors under 4.8, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, there. I have same problem. Will use plugin when you can get it fixed...…

    4 months ago

  • Created a topic, Reset Password, but don’t allow Username, only Email, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, this has been driving me batty. So that the pas…

    4 months ago

  • Created a topic, Security Issue…, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed on line 434 in admin-custom-login.php there …

    4 months ago

  • Created a topic, Great!, on the site WordPress.org Forums:
    Works 98% perfectly -- it really is awesome. No compla…

    4 months ago

  • Posted a reply to $u_avatars Undefined, on the site WordPress.org Forums:
    Happy Trump weekend...err, I mean 4th of July! I can't show you = I'm using…

    4 months ago

  • Created a topic, Excellent update, on the site WordPress.org Forums:
    Great update! Thanks!

    4 months ago

  • Posted a reply to $u_avatars Undefined, on the site WordPress.org Forums:
    I had to revert back to 2.1 :(

    4 months ago

  • Created a topic, $u_avatars Undefined, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! Awesome plugin, and hope you're doing well toda…

    4 months ago

  • Posted a reply to WP-Statistics showing higher values than Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    I would suspect several reasons. One, your settings for unique visitor is set high, like…

    4 months ago

  • Created a topic, Character Limit, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, hope you are doing awesome! :) Okay, I've tried…

    5 months ago

  • Posted a reply to BuddyPress User blog vs Social Articles plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Just a note -- other users steal code and flipped it as their own, and…

    5 months ago

  • Posted a reply to span code visible in user names | Front-end, on the site WordPress.org Forums:
    @modemlooper Hello. Could you please give an example? I am using Kleo theme and I…

    5 months ago

  • Created a topic, Simple Question: Does it work with Sidebar Login?, on the site WordPress.org Forums:
    Does Loginizer works with Sidebar Login? Will it detec…

    5 months ago

  • Posted a reply to You need an account to use plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Your post is like fake news information. In-the-end your audience will discover all of this…

    6 months ago

  • Created a topic, You need an account to use plugin, on the site WordPress.org Forums:
    The details of this plugin are misleading... you do ne…

    6 months ago

  • Posted a reply to Problem with images, on the site WordPress.org Forums:
    Had the same problem, and the only fix I could come up with and it…

    6 months ago

  • Posted a reply to No checkboxes are sticking, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, after running a series of "WHAT THE F" - I found out my code…

    7 months ago

  • Posted a reply to No checkboxes are sticking, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, work with a vanilla install. Still trying to figure out what is happening. One…

    7 months ago

  • Posted a reply to No checkboxes are sticking, on the site WordPress.org Forums:
    Also, not this is for all tabs.

    7 months ago

  • Created a topic, No checkboxes are sticking, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Great GREAT plugin. But when given options, YES / …

    7 months ago

  • Created a topic, VERY VERY GOOD!, on the site WordPress.org Forums:
    Love the options -- especially to remove "request pass…

    8 months ago

  • Created a topic, Wow! Works great!, on the site WordPress.org Forums:
    Was working on making dedicate server faster, from cac…

    8 months ago

  • Created a topic, Brillant — easy!, on the site WordPress.org Forums:
    A really, really easy install. And to ensure it's work…

    9 months ago

  • Created a topic, Works – Brillant, on the site WordPress.org Forums:
    Works exactly as described, not for me, but I tested o…

    9 months ago