WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 21st, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to google maps not working when creating new location entries, on the site WordPress.org Forums:
    I am also experiencing the same issue, where maps are not created for locations created…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to 3.5.2 Advanced Tabs, on the site WordPress.org Forums:
    @rafinkhan After updating, all is working well in version 3.6.0 Thank you for the fix…

    4 weeks ago

  • Created a topic, 3.5.2 Advanced Tabs, on the site WordPress.org Forums:
    After the update to 3.5.2 my advanced tabs only showed…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Great Analytics Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    For the past few years, I'd been using another analyti…

    1 month ago

  • Posted a reply to Advanced File Uploader 2.0 not showing in Internet Explorer?, on the site WordPress.org Forums:
    I am having the same issue. Advanced File Uploader V1.0 appears fine and works the…

    2 months ago

  • Created a topic, Excellent Gallery Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I decided to cancel the website I had hosted with a de…

    1 year ago

  • Posted a reply to Restricting Registrations, on the site WordPress.org Forums:
    Hey again Craig! I did up update to 2.0, moved my customizations to my child…

    2 years ago

  • Posted a reply to Caching causing errors in CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, both the WP Super Cache cache AND browser cache were cleared

    2 years ago

  • Posted a reply to Link problems after editing forum post, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Asgaros - I set up a new installation to do some testing, as well,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Caching causing errors in CSS, on the site WordPress.org Forums:
    WP Super Cache was causing CSS for The Events Calendar and Category Colors for the…

    2 years ago

  • Created a topic, Link problems after editing forum post, on the site WordPress.org Forums:
    If I have embedded images and/or links in a forum post…

    2 years ago

  • Created a topic, Great menu management, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is easy to use, works great and provides m…

    2 years ago

  • Posted a reply to PHP Error message, on the site WordPress.org Forums:
    Andy, I tried your 4.6.7.1 develop branch and I did got get the error. John

    2 years ago

  • Posted a reply to PHP Error message, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting this error too, and it also appears across the top of browser…

    2 years ago

  • Posted a reply to Elementor Not Loading, on the site WordPress.org Forums:
    hi jcawfield - what browser are you using? I have the same problem in Windows…

    2 years ago

  • Posted a reply to Http error uploading to media library, on the site WordPress.org Forums:
    I dropped all the tables in my database and reloaded them then deleted everything under…

    2 years ago

  • Posted a reply to Http error uploading to media library, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I'm totally flummoxed by what could be going wrong, but here's the latest: So…

    2 years ago

  • Posted a reply to Http error uploading to media library, on the site WordPress.org Forums:
    Cheers SniffleValve - I tried that plugin - it said it deleted 1306 orphans that…

    2 years ago

  • Posted a reply to Http error uploading to media library, on the site WordPress.org Forums:
    purbeckpixels: I tend to agree, that something was left behind somewhere on the server from…

    2 years ago

  • Posted a reply to Http error uploading to media library, on the site WordPress.org Forums:
    I did re-save permalinks as per your suggestion, but I still cannot either save an…

    2 years ago

  • Posted a reply to Http error uploading to media library, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the thing....I have not yet moved anything at all from development to production. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Http error uploading to media library, on the site WordPress.org Forums:
    Maintenance mode is disabled - I was trying to upload an image into a template…

    2 years ago

  • Posted a reply to Http error uploading to media library, on the site WordPress.org Forums:
    I am also getting this message when trying to upload ?elementor_library=maintenance&elementor:1 XMLHttpRequest cannot load https://www.doylestownphotoclub.org/wp-admin/async-upload.php.…

    2 years ago

  • Created a topic, Http error uploading to media library, on the site WordPress.org Forums:
    I've moving locally developed pages to an existing sit…

    2 years ago

  • Posted a reply to Carousel Problem after last update, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, everything is working well with the 1.5.1 patch. Great job on the quick turn-around.…

    2 years ago

  • Created a topic, Carousel Problem after last update, on the site WordPress.org Forums:
    I had an image carousel on my home page, with the imag…

    2 years ago

  • Created a topic, Totally loving it, on the site WordPress.org Forums:
    My photography club had a website created in 2009, usi…

    2 years ago

  • Posted a reply to Restricting Registrations, on the site WordPress.org Forums:
    Ah - I'll check it out. We're a local social club so I don't know…

    3 years ago

  • Created a topic, Restricting Registrations, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way, or is it possible to restrict the regi…

    3 years ago

  • Posted a reply to Show Who’s Attending, on the site WordPress.org Forums:
    Worked like a charm - thanks again

    3 years ago

  • Posted a reply to Show Who’s Attending, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome. Thanks so much. I'll give it a go.

    3 years ago

  • Posted a reply to Show Who’s Attending, on the site WordPress.org Forums:
    I'm OK with PHP, so if you tell me where to look I can give…

    3 years ago

  • Posted a reply to Show Who’s Attending, on the site WordPress.org Forums:
    That's a big improvement and it looks great. But...there's always that darn but.... I'm using…

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot Unstall WPFORO, on the site WordPress.org Forums:
    I just did a clean install with no other plugins running at all they still…

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot Unstall WPFORO, on the site WordPress.org Forums:
    I will have to do a clean install again to try that, as disabling all…

    3 years ago

  • Created a topic, trying to get property of non-object, on the site WordPress.org Forums:
    I turned on debug to try and resolve an issue with ano…

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot Unstall WPFORO, on the site WordPress.org Forums:
    I disabled tinyMCE advanced, deleted all cache and edit and delete did not work. I…

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot Unstall WPFORO, on the site WordPress.org Forums:
    new corrected e-mail sent

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot Unstall WPFORO, on the site WordPress.org Forums:
    Confirmed login. Private e-mail send with credentials

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot Unstall WPFORO, on the site WordPress.org Forums:
    it is approved

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot Unstall WPFORO, on the site WordPress.org Forums:
    CAPTCHA/reCAPTCHA are disabled now.

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot Unstall WPFORO, on the site WordPress.org Forums:
    That message was from firewall blocking....I turned it off. Disabling all plugins allowed the uninstall…

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot Unstall WPFORO, on the site WordPress.org Forums:
    When I click on uninstall, yes, I click on OK. The plugin remains active and…

    3 years ago

  • Created a topic, Cannot Unstall WPFORO, on the site WordPress.org Forums:
    I cannot uninstall WPFORO to do a clean install. If I…

    3 years ago