WordPress.org

Profiles

jfheath

Profile picture of jfheath
  • Member Since: August 5th, 2011
  • @jfheath on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "error after update to WP 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the same problem, but using the Avada theme, with animations and slides not…

    2 months ago

  • Created a topic, Great plugin, simple and easy to use, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Server error 500", on the site WordPress Support Forums:
    Server version: Apache/2.2.15 (Unix). I can't recall seeing the IP address entries in the htaccess…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Server error 500", on the site WordPress Support Forums:
    I no longer have the .htaccess content that caused the error, but by a process…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Server error 500", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the same problem on a multisite set-up, so every time it brings down…

    3 months ago

  • Created a topic, Major Login issues on IE & Edge, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not working with WP Job Manager", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Vlad, I can confirm that the problem has now been resolved. Thanks! Johanna

    4 months ago

  • Created a topic, Not working with WP Job Manager, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "[Jobs] page not working with Buddypress?", on the site WordPress Support Forums:
    The clash is with Cleantalk Antispam...

    4 months ago

  • Posted a reply to "[Jobs] page not working with Buddypress?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting a very similar error. BuddyPress has been active in the past, but not…

    4 months ago

  • Created a topic, CommentLuv corrupting post display on IE, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Fatal Error activating Easy Digital Downloads, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] Custom taxonomy urls not generated", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Arne, Any idea when the new beta version will be brought in line with…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] Custom taxonomy urls not generated", on the site WordPress Support Forums:
    You seem to have a good knowledge of this. Thanks for your help Another problem…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] Custom taxonomy urls not generated", on the site WordPress Support Forums:
    I found the code in sitemap_builder.php, and did the replacement, but it doesn't appear to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] Custom taxonomy urls not generated", on the site WordPress Support Forums:
    I did the search originally on version 4, but it doesn't find it - If…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] Custom taxonomy urls not generated", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. However, it seems to apply to V3 and I am currently…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] Custom taxonomy urls not generated", on the site WordPress Support Forums:
    I have just installed V4.0 beta 10 (having user v3 previously). I was expecting to…

    4 years ago

  • Created a new ticket, #1524, in Plugins Trac:
    Duplicate entries for Custom Post Types

    4 years ago