Profiles

  • Member Since: April 15th, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Critical Sitewide Error, on the site WordPress.org Forums:
    Sure: This is when I have PHP8.1: Fatal error: Uncaught TypeError: call_user_func_array(): Argument #1 ($callback)…

  • Posted a reply to Critical Sitewide Error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks - I finally got it - then I noticed it is not working for…

  • Posted a reply to Critical Sitewide Error, on the site WordPress.org Forums:
    I am having the same problem - it works for Version 1.13.1 but not when…

  • Created a topic, Great Support!, on the site WordPress.org Forums:
    I had a small issue and their support team was right o…

  • Created a topic, Great, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome plugin!

  • Posted a reply to An error occured with WooCommerce Admin, on the site WordPress.org Forums:
    Same - I had to deactivate on a bunch of sites.. Waiting for an update…

  • Created a topic, Pipe with Email address not saving in CSV, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there - Great plugin... I am having an issue savin…

  • Posted a reply to Data not saving, on the site WordPress.org Forums:
    I got it. I removed that code and needed to adjust the contact form ID…

  • Posted a reply to Data not saving, on the site WordPress.org Forums:
    Hmmm - I see the issue. I have some forms doing some db entries in…

  • Posted a reply to Data not saving, on the site WordPress.org Forums:
    I have created a dev site and changed the theme to twenty seventeen and it…

  • Posted a reply to Data not saving, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick reply! Contact Form 7 - 4.8.1 Wordpress 4.8

  • Created a topic, Data not saving, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there - I can not seems to get the plugin to save t…

  • Posted a reply to Help. New update screwed up., on the site WordPress.org Forums:
    I am getting the same error as well - as well as many other errors…

  • Posted a reply to Pictures Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    I too have the same issue. I am getting "No Image". It works if I…

  • Created a topic, Search Query Variable brute force, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I have 1 website that the /?s= variable is …