WordPress.org

Profiles

jesaminem

  • Member Since: September 3rd, 2017
  • @jesaminem on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to The plugin crashed my site, on the site WordPress.org Forums:
    Please forgive this interruption, but the only way I can figure out how to stop…

    3 months ago

  • Created a topic, Breaks site too often, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin has broken my site too many times. This la…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin crashed my site, on the site WordPress.org Forums:
    Mine too is broken. And to add to that, I had just made my qualifying…

    4 months ago

  • Posted a reply to Visual editor not working after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi George, well I just published a NEW post and it worked fine. Odd because…

    5 months ago

  • Created a topic, Visual editor not working after update, on the site WordPress.org Forums:
    Greetings. I noticed that my line spacing is not worki…

    5 months ago

  • Posted a reply to Access Key ID not working (revisited), on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Thanks for responding. I finally figured out what happened. I went into my Security…

    7 months ago

  • Created a topic, Access Key ID not working (revisited), on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am building a new site with a new associate i…

    7 months ago

  • Posted a reply to Amazon Associates Link Builder Plugin 1.4.9 Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again, now I'm getting this message when I try to save (not every time,…

    7 months ago

  • Created a topic, Saved me so much time!, on the site WordPress.org Forums:
    I had to change my site's structure, which of course, …

    7 months ago

  • Created a topic, WOW! What a difference a smushin’ makes!, on the site WordPress.org Forums:
    I was having some issues with site running slow becaus…

    7 months ago

  • Posted a reply to Amazon Associates Link Builder Plugin 1.4.9 Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, my staging site still had the version with the bug. I just followed…

    7 months ago

  • Posted a reply to Amazon Associates Link Builder Plugin 1.4.9 Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Oh what a relief to find this thread! I was in a fit. this solution…

    8 months ago