WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: June 24th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Admin Menu Not Functioning Properly", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked in Firefox and there were no issues. The problem is with Chrome…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Admin Menu Not Functioning Properly", on the site WordPress Support Forums:
    I did a little problem solving prior to asking my question. I already deactivated all…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Admin Menu Not Functioning Properly, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "All galleries linking to main page", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I did all of that. Problem is I can't get any of the galleries…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "All galleries linking to main page", on the site WordPress Support Forums:
    How can I see the images in the admin section, but can't when viewing in…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "All galleries linking to main page", on the site WordPress Support Forums:
    Just tried your suggestion, but both came back with images that didn't display. All images…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "All galleries linking to main page", on the site WordPress Support Forums:
    In playing with this a bit, all images are seen in the admin section of…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "All galleries linking to main page", on the site WordPress Support Forums:
    Also, I just tried adding a gallery to a post and it did not work.…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "All galleries linking to main page", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure how this happened, but when clicking on a gallery I get to a…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "All galleries linking to main page", on the site WordPress Support Forums:
    All albums are set to 'not linked' as well. I guess the change started after…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "All galleries linking to main page", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati Thanks for your response. I have all galleries set to "Not linked". Not sure…

    3 weeks ago

  • Created a topic, All galleries linking to main page, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Gallery Images Do Not Show", on the site WordPress Support Forums:
    This is a WordPress MS installations. The others are singular WP sites. I could easily…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gallery Images Do Not Show", on the site WordPress Support Forums:
    No...I'm not using the link to page option. I move the gallery into the album…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gallery Images Do Not Show", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using galleries. I use post name for permalinks. Cleared the image cache, but didn't…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Gallery Images Do Not Show", on the site WordPress Support Forums:
    Sure... Here is a link to the page with all my albums listed: http://southside.powermediallc.org/photos/. You…

    10 months ago

  • Created a topic, Gallery Images Do Not Show, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, manually adding widget to sidebar, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Updating Shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    Strange...my albums show using that code. I give it a try. Thanks for the feedback.

    10 months ago

  • Created a topic, Updating Shortcode, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Backend options, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Latest post", on the site WordPress Support Forums:
    Your not the only one. I've been trying to find an answer to this for…

    2 years ago

  • Posted a reply to "htaccess files", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks karban! You are the first person EVER to respond to my post in this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Author Pages not updating.", on the site WordPress Support Forums:
    I've just posted a similar issue below.

    2 years ago

  • Created a topic, htaccess files, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin not working with IE", on the site WordPress Support Forums:
    Is anyone having issues in IE...particularly IE8?

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin not working with IE, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Error in mu-folder for super cache, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: My Calendar] Showing Previous Events in List View", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about the last question...I figured it out. However, can this happen when going from…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: My Calendar] Showing Previous Events in List View", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response Joe! In the example above, the first month will always…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: My Calendar] Showing Previous Events in List View, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Displet Pop] Only display on front page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response EB. However, is there a way that the alert can appear…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] album=extend---Changing order, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Displet Pop] Only display on front page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: My Calendar] iCal feed not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Public posts, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago