WordPress.org

Profiles

jenfilgate

Profile picture of jenfilgate
  • Member Since: July 5th, 2013
  • @jenfilgate on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Link to MOD not working, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to download the WP-United MOD for this plu…

    3 days ago

  • Created a topic, Export/Import Slideshow, on the site WordPress.org Forums:
    I need to export my slideshows so I can import them on…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Warning: Cannot modify header information… and no access to wp-admin, on the site WordPress.org Forums:
    I also get the same problem when I upgrade my php to 5.6. But as…

    1 month ago

  • Posted a reply to Schedule, on the site WordPress.org Forums:
    Ahh, so it was just a misunderstanding on my part on what subscribing actually means.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Schedule, on the site WordPress.org Forums:
    I think that one user that I had to unsubscribe and resubscribe to the entire…

    3 months ago

  • Posted a reply to Schedule, on the site WordPress.org Forums:
    FYI - I did not deactivate Postman SMTP. Seemed to work fine with it there…

    3 months ago

  • Posted a reply to Schedule, on the site WordPress.org Forums:
    I just created a new topic from the admin on the front-end (with everyone set…

    3 months ago

  • Posted a reply to Schedule, on the site WordPress.org Forums:
    There doesn't seem to be any rhyme or reason to who is receiving it when.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Schedule, on the site WordPress.org Forums:
    I'm checking with my email host to see if they can see if the emails…

    3 months ago

  • Posted a reply to Schedule, on the site WordPress.org Forums:
    There are only 6 subscribers in my test group

    3 months ago

  • Created a topic, Schedule, on the site WordPress.org Forums:
    I'm testing this plugin on my site right now and some …

    3 months ago

  • Posted a reply to Button OK text, on the site WordPress.org Forums:
    Got it fixed - thanks!

    3 months ago

  • Posted a reply to Button OK text, on the site WordPress.org Forums:
    Is the OK an image? If so, it's not in the image folder that was…

    3 months ago

  • Created a topic, Button OK text, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried everything in the css file for the plugin…

    3 months ago

  • Posted a reply to Problem with character encoding in e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Me as well - it was my first plugin preference. However, Postman SMTP worked for…

    3 months ago

  • Posted a reply to Problem with character encoding in e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. What plugin did you switch to?

    3 months ago

  • Posted a reply to Problem with WP 4.4.2 - admin panel, on the site WordPress Support Forums:
    This issue was resolved for me with the 1.1.0 update :)

    4 months ago

  • Posted a reply to Problem with WP 4.4.2 - admin panel, on the site WordPress Support Forums:
    I am using the Invent theme when it doesn't work for me. I tried deactivating…

    6 months ago

  • Posted a reply to Email & websites hyperlinked?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for following up.

    7 months ago

  • Posted a reply to Fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks celegorm!

    7 months ago

  • Created a topic, Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Problem with WP 4.4.2 - admin panel, on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having the same problem where my dashboard doesn't open up sub menus for…

    8 months ago

  • Created a topic, Email & websites hyperlinked?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Updated and all my existing members lists and user settings deleted, on the site WordPress Support Forums:
    I ended up having to delete those alphabetical named lists and re-create my lists and…

    8 months ago

  • Posted a reply to Updated and all my existing members lists and user settings deleted, on the site WordPress Support Forums:
    When I log into my database with phpmyadmin, the user meta for the names of…

    8 months ago

  • Created a topic, Updated and all my existing members lists and user settings deleted, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Excerpt Length, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much!

    11 months ago

  • Created a topic, Excerpt Length, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to [woocommerce_my_account] not working, on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. I was able to use the shortcode in general.php from BuddyPress,…

    12 months ago

  • Created a topic, [woocommerce_my_account] not working, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Can't create redirect rule, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not using multi-site, so that isn't it for me.

    1 year ago

  • Posted a reply to Move Course Discussion Button to Widget in Sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps it is my theme then that has it showing at the bottom of the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't create redirect rule, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem.

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't Get Categories to Display on Loop, on the site WordPress Support Forums:
    Aha - I figured it out! I'm using a theme that is based on the…

    1 year ago

  • Created a topic, Can't Get Categories to Display on Loop, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Map not showing up in Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure what happened (I didn't change any code), but now the maps are…

    1 year ago

  • Posted a reply to Map not showing up in Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Actually some of my pages that should have maps aren't displaying in any browser. When…

    1 year ago

  • Created a topic, Map not showing up in Chrome, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Passwords in Registration Email, on the site WordPress Support Forums:
    Okay thanks for getting back to me. I'll leave it as I have it set…

    1 year ago

  • Created a topic, Passwords in Registration Email, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Add login/logout to menu, on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I didn't see those Log In and Log Out options in the menu before.…

    1 year ago

  • Posted a reply to 404 error on logout, on the site WordPress Support Forums:
    I am not using the beta version

    1 year ago

  • Created a topic, Add login/logout to menu, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 404 error on logout, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Get rid of Are you sure you want to logout, on the site WordPress Support Forums:
    I also sometimes get a 404 error page when I click the log out button.…

    1 year ago

  • Created a topic, Get rid of Are you sure you want to logout, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Move Course Discussion Button to Widget in Sidebar, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Worked great, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Sort Groups Alphabetically Instead of Order Created, on the site WordPress Support Forums:
    Worth asking. I'll make do. Cheers.

    1 year ago

  • Created a topic, Admin auto follow any new members, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago