WordPress.org

Profiles

jefffassnacht

Profile picture of jefffassnacht
  • Member Since: February 5th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Making Sites sortable on Multisite?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "orderby issue: possible general solution", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you @newash and @anriettec. This solved my problem, too!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Tooltips not appearing on custom post type pages", on the site WordPress Support Forums:
    For anyone having the same issue, the CM Tooltip User guide has a list of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "return URL only of next/prev post", on the site WordPress Support Forums:
    In this support thread the plugin author says "When there's no post, get_adjacent_id_smart() returns false.…

    1 year ago

  • Created a topic, Tooltips not appearing on custom post type pages, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "return URL only of next/prev post", on the site WordPress Support Forums:
    @davedillonphoto, I got the URLs using this code: <?php $prev_id = get_adjacent_id_smart(true); ?> <a href="<?php…

    1 year ago

  • Posted a reply to "posts_per_page not working with custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    Hi @TrishaM - Thanks for the update. Here's another solution I found. Passing the arguments…

    1 year ago

  • Posted a reply to "posts_per_page not working with custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    Hi TrishaM, I'm having the same issue. Did you find a workaround?

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Smarter Navigation] get_referrer_category() is returning page slug", on the site WordPress Support Forums:
    Something else worth mentioning. Referrer_link() returns the correct link, but it concatenates the link text…

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: Smarter Navigation] get_referrer_category() is returning page slug, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Modern Fix for Styaing in Same Category with Post Nav With Multiple Categories?", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe one of these plugins will help: Smarter Navigation Next/Prev Post Link Plus Haven't tried…

    1 year ago

  • Posted a reply to "get_avatar not working", on the site WordPress Support Forums:
    You might check in WP-admin -> Settings -> Discussion. Scroll to the bottom "Avatars" section.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Control sort order when using wp_get_attachment_image ?", on the site WordPress Support Forums:
    Inmo, I am able to get this working although something tripped me up along the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Control sort order when using wp_get_attachment_image ?", on the site WordPress Support Forums:
    Instead of the reverse array code, I believe changing from descending gallery order to ascending…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] Use Array of CPT titles in Connection Information", on the site WordPress Support Forums:
    Works perfectly. Thank you for the guidance, and thank you for the fantastic P2P plug-in!…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] Use Array of CPT titles in Connection Information", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the quick response. Using the scb_list_fold statement above, printing $colors to see…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] Use Array of CPT titles in Connection Information", on the site WordPress Support Forums:
    To clarify... The above code is located in functions.php. There is a Custom Post Type…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Posts 2 Posts] Use Array of CPT titles in Connection Information, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Query in metabox messing up main loop", on the site WordPress Support Forums:
    I did find a post with a solution that worked for me: http://wordpress.org/support/topic/running-custom-queries-is-admin-meta-boxes?replies=8 I used…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Query in metabox messing up main loop", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. Did you ever resolve this?

    3 years ago