WordPress.org

Profiles

J. Brown

Profile picture of J. Brown
  • Member Since: May 13th, 2011
  • @jbrown-1 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry Praveen. With the latest update (2.2), the galleries on the front end disappeared. And…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    I'm pretty sure that the enable video description was checked. Thanks for your work. Cheers.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay. Just checked and the hack does work and falls back to…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I was not able to edit/delete pass from post but I have now changed…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    OK. With version 1.8, everything is working fine on Safari and Chrome and on my…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I just found CVG version 1.8 and downgraded. You can now see what I…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    No changes to videos. Html5 enabled. Not able to downgrade and check right now but…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. All the video galleries are in the database prior to upgrade. WP Version 4.4.2…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    No. There was not an API key there. But there has never been an API…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the shortcode: [cvg-gallery galleryId=21 /] I did not make any changes and I…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried this and still no go. You can see on the homepage, the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error#2035 and No Gallery's Display after update", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I just tried two different video gallery plugins and neither is half as good…

    2 months ago

  • Created a topic, Error#2035 and No Gallery's Display after update, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "NOTICE: ZenCache Minimum PHP Version", on the site WordPress Support Forums:
    For some reason the php config was not set to the latest version. Resolved at…

    7 months ago

  • Created a topic, NOTICE: ZenCache Minimum PHP Version, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Same bug after update, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Adaptive Images stopped working ???", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Deactivating/reactivating and re-saving settings did set things back right again. Much obliged.

    9 months ago

  • Created a topic, Adaptive Images stopped working ???, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Change in cache control header with last update?", on the site WordPress Support Forums:
    Things are all sorted out. Understanding the behavior of different browsers can be a bit…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Force browser side cache?", on the site WordPress Support Forums:
    No. It's not coming from My Calendar. Not sure why it seemed to change but…

    11 months ago

  • Created a topic, Force browser side cache?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Change in cache control header with last update?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Resize larger than original?", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Resize larger than original?", on the site WordPress Support Forums:
    I went ahead and loaded the large images and then implemented a number of break…

    11 months ago

  • Created a topic, Resize larger than original?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Responsive video and mobile tap targets", on the site WordPress Support Forums:
    Also noticed that the plugin creates a redirect from http to https. Wondering if that…

    11 months ago

  • Created a topic, Stop struggling with video embeds, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Responsive video and mobile tap targets, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Works as intended, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "cache file created but no images", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much Nevma, for making that video. Most thoughtful. I was able to recreate…

    11 months ago

  • Posted a reply to "cache file created but no images", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting. I tried looking at it in chrome developer. But honestly, I can't really tell…

    11 months ago

  • Posted a reply to "cache file created but no images", on the site WordPress Support Forums:
    Here is one of the missing images from the 1040 file: http://www.abhyasayogacenter.com/wp-content/uploads/2015/06/training-header.jpg Where is: http://www.abhyasayogacenter.com/wp-content/cache/adaptive-images/1024/wp-content/uploads/2015/06/training-header.jpg

    11 months ago

  • Posted a reply to "cache file created but no images", on the site WordPress Support Forums:
    I do see that more images were created at the 640 break. Is that because…

    11 months ago

  • Posted a reply to "cache file created but no images", on the site WordPress Support Forums:
    Cool. I am on dad duty and stealing time at the computer when I can.…

    11 months ago

  • Posted a reply to "cache file created but no images", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for getting back. I did turn the plugin off because I was trying to…

    11 months ago

  • Posted a reply to "cache file created but no images", on the site WordPress Support Forums:
    OK. Last night, I noticed a setting in my cache plugin that I changed and…

    11 months ago

  • Posted a reply to "cache file created but no images", on the site WordPress Support Forums:
    Forgive me. Can you be more specific. I have worked with wordpress for a long…

    11 months ago

  • Posted a reply to "cache file created but no images", on the site WordPress Support Forums:
    Sure. ✔ PHP GD library is installed. ✔ Image cache directory has been created. /home/yogijb5/public_html/www.abhyasayogacenter.com/wp-content/cache/adaptive-images…

    11 months ago

  • Created a topic, cache file created but no images, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Gallery not found", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Gertjan- Just want to clarify that you have upgraded to WP 4.1 and CVG…

    1 year ago

  • Posted a reply to "CVG is broken in 4.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    You have to remove the quotes from the shortcode. See the thread here: https://wordpress.org/support/topic/upgrade-to-401-broke-plugin?replies=31

    1 year ago

  • Posted a reply to "upgrade to 4.0.1 broke plugin", on the site WordPress Support Forums:
    First of all, lets have a big round of applause for Wyllou. Removing the quotes…

    1 year ago

  • Posted a reply to "upgrade to 4.0.1 broke plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Wyllou- Are you saying that by removing the quotes from the shortcode, the plugin worked…

    1 year ago

  • Created a topic, CVG is broken in 4.0.1, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgrade to 4.0.1 broke plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I downgraded back to 4.0 and it's back working right again. Didn't expect a security…

    2 years ago

  • Created a topic, upgrade to 4.0.1 broke plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Edit link missing", on the site WordPress Support Forums:
    My events are still showing in the the calendar view after upgrade, but when I…

    2 years ago

  • Created a topic, My Calendar is the best., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Child Theme for Hostmarks?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. This does point me in the right direction. Definitely a wp_enqueue_style issue. I've been…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Child Theme for Hostmarks?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. I have tried activating it but all I get is content with no theme.

    2 years ago