WordPress.org

Profiles

jawes

Profile picture of jawes
  • Member Since: December 29th, 2009
  • @jawes on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "WordPress API's and admin loading time", on the site WordPress Support Forums:
    Also cron is taking a full second.

    6 months ago

  • Created a topic, WordPress API's and admin loading time, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Cannot activate Redis", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your reply. I have already found the issue. Connection parameters where not…

    6 months ago

  • Created a topic, Cannot activate Redis, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Message in WP Admin, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Upgrade 3.0 tricky, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Version 3.0 major issues, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Superb management tool, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Superb service, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forgot password link not working!!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chad, Thank you for the support! It works now.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Forgot password link not working!!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have the same issue. The plugin puts ?a=pwdreset behind the url. should that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Hide registration form", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chad, Yes, it was related to the caching plugin. Thanks it is now working!

    2 years ago

  • Created a topic, Hide registration form, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot update plugins, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "SSL - Avatar not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Geoffrey, Thank you for investigating the issue with the avatar. Hopefully it can be…

    3 years ago

  • Posted a reply to "SSL - Avatar not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Geoffrey, https://www.uitgeverij-notitia.nl/ Thanks! Jan

    3 years ago

  • Created a topic, SSL - Avatar not showing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Gets the label job done!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot update plugins within WP", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I tried to change permissions and other tips provided on forums. Nope! Hope my…

    3 years ago

  • Created a topic, Cannot update plugins within WP, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange behaviour output related posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Michael, Thanks for your feedback on this. I will try the plugin you mentioned.

    3 years ago

  • Created a topic, Strange behaviour output related posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "403 forbidden", on the site WordPress Support Forums:
    The developer of the security plugin Bulletproof helped me with this issue and adviced me…

    3 years ago

  • Created a topic, php error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Thematic] Modifying post layout", on the site WordPress Support Forums:
    I would appreciate if someone could help me out. I already did some changes within…

    4 years ago

  • Created a topic, [Theme: Thematic] Modifying post layout, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Shareaholic | email, bookmark, share buttons] Dutch language not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML Sitemap error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joost, Thanks it is working now!

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML Sitemap error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Lost EVERYTHING on Yoast SEO Plug-in after 3.4.1 update and Yoast U", on the site WordPress Support Forums:
    Did you make a backup before upgrading? This should be your first procedure before upgrading.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ed, As you mentioned to export, delete the blog and import the data in…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that is right they don't show up!

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BulletProof Security] 500 error", on the site WordPress Support Forums:
    Good to know that it will stay there. Thanks!

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BulletProof Security] 500 error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thank you also for responding so quickly and helping me out with this issue.…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: BulletProof Security] 500 error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    Well this could be an option, I will do some research for this and let…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ed, The users do NOT appear. Although it states that there are 3 items.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I did a repair but no changes in WP users.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    I already did apply the default WP theme and also no improvement. It only happens…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I tried your procedure but it did not help. So then it cannot be…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    Okay I will try that and let you know.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, here is the list of all plugins ... thanks. I don't have mu-plugins installed.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I already mentioned it in my first post.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    No role plugins.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I can add them but the user is not displayed in the list of…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Users issue", on the site WordPress Support Forums:
    I added them in the subsite and the users are only displayed in the network…

    4 years ago

  • Created a topic, Users issue, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simply Exclude] Page excluding, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Linking images widget area", on the site WordPress Support Forums:
    Hopefully somebody knows an workaround for this.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Linking images widget area, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago