WordPress.org

Profiles

javila

Profile picture of javila
  • Member Since: April 9th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Videos on ipad dont work on secondary site", on the site WordPress Support Forums:
    but why does it happen only with one Url but not with the other? Or…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Videos on ipad dont work on secondary site", on the site WordPress Support Forums:
    But like I said this only happens on the ipad . Everywhere else the video…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Videos on ipad dont work on secondary site", on the site WordPress Support Forums:
    It can't play the video because it says: error loading media . File could not…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Videos on ipad dont work on secondary site", on the site WordPress Support Forums:
    What would you do if the installation of mod_xsendfile is not possible? What is the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Videos on ipad dont work on secondary site", on the site WordPress Support Forums:
    I found out why this happens. It doesn't have anything to do with your plugin.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Videos on ipad dont work on secondary site", on the site WordPress Support Forums:
    little correction: it works on the secondary site also on an smartphone but not on…

    2 years ago

  • Created a topic, Videos on ipad dont work on secondary site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Great plugin. Great support, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "widgets configuration site doesn't work after activation of the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    It worked perfectly. I dont have the widget, but everything else works fine now. Thank…

    2 years ago

  • Posted a reply to "widgets configuration site doesn't work after activation of the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    i can't move the widget to the inactive area, because drag and drop doesn't work.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "widgets configuration site doesn't work after activation of the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I deactivated many of the plugins that are not fundamental on my installation and it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "widgets configuration site doesn't work after activation of the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    You are great, Allen! I will test it and let you know!

    2 years ago

  • Posted a reply to "widgets configuration site doesn't work after activation of the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for the prompt answer I am using the last version 2.64…

    2 years ago

  • Created a topic, widgets configuration site doesn't work after activation of the plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Content Permissions MetaBox doesn't show up", on the site WordPress Support Forums:
    2 things are necessary to fix this: 1)The content permissions checkbox has to be activated…

    2 years ago