WordPress.org

Profiles

japhys

  • Member Since: November 4th, 2011
  • @japhys on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Click not working after upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    When your plugin is enabled none of the links on my website seem to work…

    5 months ago

  • Posted a reply to Click not working after upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    No fix yet?

    5 months ago

  • Posted a reply to Click not working after upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    (Think) I) am having the samen problem. Plugin causes my entire site to freeze on…

    5 months ago

  • Posted a reply to Solr HTTP error: OK (400) Would appreciate some help, on the site WordPress.org Forums:
    Might have to give up after all :( Clean and basic LAMP, WP and Solr…

    12 months ago

  • Posted a reply to Solr HTTP error: OK (400) Would appreciate some help, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks will do, will follow the guide in your link step by step

    12 months ago

  • Posted a reply to Solr HTTP error: OK (400) Would appreciate some help, on the site WordPress.org Forums:
    thanks very much for your effort! Did clear the logs. Double checked everything. Still the…

    12 months ago

  • Posted a reply to Solr HTTP error: OK (400) Would appreciate some help, on the site WordPress.org Forums:
    I did both. I just reloaded again and looked in logs, it says: RequestHandlerBase org.apache.solr.common.SolrException:…

    12 months ago

  • Posted a reply to Solr HTTP error: OK (400) Would appreciate some help, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for you quick reply. This is what I did and I thought this to…

    12 months ago

  • Created a topic, Solr HTTP error: OK (400) Would appreciate some help, on the site WordPress.org Forums:
    The full message is: Solr HTTP error: OK (400) {"erro…

    12 months ago