WordPress.org

Profiles

japanworm

  • Member Since: June 17th, 2011
  • @japanworm on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to CPU spikes 100% because of index.php?, on the site WordPress.org Forums:
    Page speed is much better, but the CPU usage is still skyrocketing at times. For…

    3 months ago

  • Posted a reply to Starting with a new theme – How to?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you all so much for the great advice! I didn't know that frameworks use…

    3 months ago

  • Created a topic, Starting with a new theme – How to?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Let me first admit that I'm not a developer. W…

    4 months ago

  • Posted a reply to Mobile theme appears only randomly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again. I was able to resolve my other problems by completely turning off the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Dashboard broken, displays “flashbacks” of comments/plugins/updates, on the site WordPress.org Forums:
    I contacted my host service again. They just gave me the same line to insert…

    4 months ago

  • Posted a reply to Mobile theme appears only randomly, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, Emilio. I have contacted my hosting service to clarify this and see if…

    4 months ago

  • Posted a reply to Dashboard broken, displays “flashbacks” of comments/plugins/updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hello John-Paul, Thank you very much. I've done exactly at it was described. The issue…

    4 months ago

  • Posted a reply to Mobile theme appears only randomly, on the site WordPress.org Forums:
    I also have the following errors when I turn on WP_DEBUG: Deprecated: Methods with the…

    4 months ago

  • Created a topic, Dashboard broken, displays “flashbacks” of comments/plugins/updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I’m using the latest version of WordPress (4…

    4 months ago

  • Posted a reply to Mobile theme appears only randomly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thank you very much for getting back. The URL is: http://zoomingjapan.com/

    4 months ago

  • Posted a reply to Changes in Dashboard show up and then vanish! Core installation broken?, on the site WordPress.org Forums:
    Also, I enabled hosting caching. They gave me the code to do so. RewriteRule (.*)…

    4 months ago

  • Posted a reply to Changes in Dashboard show up and then vanish! Core installation broken?, on the site WordPress.org Forums:
    I did change two core files in the past few days, though. Could somebody maybe…

    4 months ago

  • Posted a reply to Changes in Dashboard show up and then vanish! Core installation broken?, on the site WordPress.org Forums:
    In fact, I've been in permanent contact with my host about the CPU issue. They…

    4 months ago

  • Posted a reply to Changes in Dashboard show up and then vanish! Core installation broken?, on the site WordPress.org Forums:
    I also noticed something else. I updated my CSS stylesheet. The updated version is definitely…

    4 months ago

  • Posted a reply to CPU spikes 100% because of index.php?, on the site WordPress.org Forums:
    I did notice that the CPU spikes are even worse when I turn off all…

    4 months ago

  • Created a topic, Changes in Dashboard show up and then vanish! Core installation broken?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm currently struggling with CPU spikes that …

    4 months ago

  • Posted a reply to CPU spikes 100% because of index.php?, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, it's a bit bigger, only the main page is smaller. It's more like 2,5MB:…

    4 months ago

  • Posted a reply to CPU spikes 100% because of index.php?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much for your reply. That's what I thought, too. But I've tried…

    4 months ago

  • Created a topic, CPU spikes 100% because of index.php?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, my blog loads sometimes very slow. I've alread…

    4 months ago

  • Created a topic, Mobile theme appears only randomly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've been using WPTouch for quite some time now…

    4 months ago

  • Posted a reply to Theme won’t activate anymore!, on the site WordPress.org Forums:
    Of course. The parent theme was always there. I haven't changed a thing, only quickly…

    4 months ago

  • Posted a reply to Theme won’t activate anymore!, on the site WordPress.org Forums:
    I was able to resolve this more or less by just using the parent theme…

    4 months ago

  • Posted a reply to Theme won’t activate anymore!, on the site WordPress.org Forums:
    @t-p Sure it does. I had no choice but to switch to the "Twenty Twelve"…

    4 months ago

  • Created a topic, Theme won’t activate anymore!, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Ok, I'm trying to stay calm here, although thi…

    4 months ago

  • Posted a reply to White screen after update ever since ver 0.9.4.1+, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks a lot for replying. The error log says: Fatal error: Call to undefined…

    4 months ago

  • Created a topic, White screen after update ever since ver 0.9.4.1+, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, ever since last autumn every single update I tried…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin causing a bad request!, on the site WordPress Support Forums:
    I haven't touched the theme files becauseI always try to avoid that. Thanks a lot.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin causing a bad request!, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, after looking through all the plugin files I noticed that it's my mistake. I…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin causing a bad request!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache kills "Keep Alive"?, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I used this to check: https://www.feedthebot.com/pagespeed/ And sometimes the Keep Alive seems to…

    2 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache kills "Keep Alive"?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm confused. Most of the time I get a "Keep alive enabled" when I'm testing.…

    2 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache kills "Keep Alive"?, on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, it's still not working. I still think it's got to do with W3 Total…

    2 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache kills "Keep Alive"?, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, it seems to work now. I double-checked, but I don't have the plugin or…

    2 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache kills "Keep Alive"?, on the site WordPress Support Forums:
    I don't have a plugin that's called "WP Performance Score Booster". I think what you…

    2 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache kills "Keep Alive"?, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, thank you so much. Are you saying I should delete everything that is within…

    2 years ago

  • Created a topic, W3 Total Cache kills "Keep Alive"?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to doesn't work very well, on the site WordPress Support Forums:
    Today Akismet really sucks. Never had any issues thus far. Didn't change a thing apart…

    2 years ago

  • Posted a reply to Suddenly Cannot Connect to Jetpack anymore! (32700 error), on the site WordPress Support Forums:
    Already did all of that. In the end I figured it out on my own.…

    2 years ago

  • Created a topic, Suddenly lots of bugs in my WP installation?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Suddenly Cannot Connect to Jetpack anymore! (32700 error), on the site WordPress Support Forums:
    I also already tried EVERYTHING that I could find and apparently worked for others like:…

    2 years ago

  • Posted a reply to Suddenly Cannot Connect to Jetpack anymore! (32700 error), on the site WordPress Support Forums:
    By the way, I tried to delete the plugin and installed the newest version again.…

    2 years ago

  • Created a topic, Suddenly Cannot Connect to Jetpack anymore! (32700 error), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, W3 Total Cache won't allow cookiechoices.js to work properly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, W3 Total Cache interfering with Facebook sharing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Akismet suddenly stopped working!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to arrow image not showing up in IE8, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Other than that great plugin.

    4 years ago

  • Posted a reply to Conflict with several shortcodes plugins on tabs, on the site WordPress Support Forums:
    I have the exact same problem! It's so annoying, but because this happens I can't…

    4 years ago

  • Posted a reply to Title, description etc. can't be retrieved from Google, Facebook... anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I changed to Yoast's SEO plugin and this is how the issue was solved.…

    5 years ago

  • Posted a reply to Lightbox for photos and SEO?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot for your reply! :)

    5 years ago

  • Created a topic, Lightbox for photos and SEO?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago