WordPress.org

Profiles

janneval

Profile picture of janneval
  • Member Since: December 18th, 2012
  • @janneval on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Define parent for custom post type in UI??, on the site Support:
    GOT IT! FOUND IT! THAT'S IT!!! It's as simple that yo…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Define parent for custom post type in UI??, on the site Support:
    Hi! PROBLEM IN SHORT: I have created a custom post ty…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Sends silly/wrong warning emails, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to How to override the automatic "corrections" WP makes to html?, on the site WordPress Support Forums:
    I did it! IT WORKS!! No need to make any of that complicated thing I…

    11 months ago

  • Posted a reply to How to override the automatic "corrections" WP makes to html?, on the site WordPress Support Forums:
    I see. It's getting bit tricky now. Because if I disable the whole filter, it…

    11 months ago

  • Posted a reply to inline-block css property not working!, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much Andrew for your patience and help! It's really such a wonderful…

    11 months ago

  • Created a topic, How to override the automatic "corrections" WP makes to html?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to inline-block css property not working!, on the site WordPress Support Forums:
    I'm building a custom theme and the shortcode is in a file the theme loads…

    11 months ago

  • Posted a reply to inline-block css property not working!, on the site WordPress Support Forums:
    This is bit embarrassing.. I just found out that it was not the css at…

    11 months ago

  • Posted a reply to inline-block css property not working!, on the site WordPress Support Forums:
    That would be more tricky to make, since the div is created by a shortcode.…

    11 months ago

  • Posted a reply to inline-block css property not working!, on the site WordPress Support Forums:
    Then it breaks it even more, surprisingly. If I make this: <p>text text text text…

    11 months ago

  • Created a topic, inline-block css property not working!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Didn't work but was easy to make working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Difference between content-page.php and page.php, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah.. thats what I tried to do, look though the code, but then I tired…

    2 years ago

  • Created a topic, Difference between content-page.php and page.php, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Why I cannot find Underscores (_s) theme from the official site of WP??, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I see. Also I cannot find reference to Underscores from Automattics webpage.. But well..…

    2 years ago

  • Posted a reply to Why I cannot find Underscores (_s) theme from the official site of WP??, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I understand. But I still wonder why I cannot find a single reference to…

    2 years ago

  • Created a topic, Why I cannot find Underscores (_s) theme from the official site of WP??, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Not sharing, not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Redirection still works after removing the plugin!!, on the site WordPress Support Forums:
    Oops.. it was another plugin that somehow get messed up when i changed the other…

    3 years ago

  • Created a topic, Redirection still works after removing the plugin!!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Plugin to count out-bound clicks?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Messy.. brakes other things in WP.. but works fine after bit of fix. :), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Turn on/off admin menu configuration" - Not working, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, once I have made changes in AG Custom Admin I can turn on WP…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Turn on/off admin menu configuration" - Not working, on the site WordPress Support Forums:
    When switching off Plugin "WP Click Info", it starts working! Thanks for advice. :) However,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Turn on/off admin menu configuration" - Not working, on the site WordPress Support Forums:
    This is all where I can find jquery from my source code @ www.kollega.fi. ...…

    3 years ago

  • Posted a reply to AG Custom Admin Settings (v1.3.2) - Cannot turn ON, on the site WordPress Support Forums:
    I reposted this same to plugin's own support forum. Check it from here: http://wordpress.org/support/topic/turn-onoff-admin-menu-configuration-not-working

    3 years ago

  • Created a topic, "Turn on/off admin menu configuration" - Not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to AG Custom Admin Settings (v1.3.2) - Cannot turn ON, on the site WordPress Support Forums:
    Well.. there would be one nice plugin to do the same but also it's not…

    3 years ago

  • Created a topic, AG Custom Admin Settings (v1.3.2) - Cannot turn ON, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Malfunctioning in post editor, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, esmi and Happy Christmas! :)

    3 years ago

  • Posted a reply to Malfunctioning in post editor, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you esmi! This is my first professional WordPress project so far, so somehow I…

    3 years ago

  • Created a topic, Malfunctioning in post editor, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago