WordPress.org

Profiles

janerette

  • Member Since: June 16th, 2016
  • @janerette on WordPress.org and Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to Galleries not working on new posts – despite Jetpack option enabled, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Stef, thanks for looking at this. Since this is a landing page for a…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Galleries not working on new posts – despite Jetpack option enabled, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I just published a new post with a gallery.…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to How can I turn it off? Each Dashboard module has “Live” but no other option, on the site WordPress.org Forums:
    Good, thanks! I found it. So… if I Network Deactivate Hustle, I can reactivate it in…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to How can I turn it off? Each Dashboard module has “Live” but no other option, on the site WordPress.org Forums:
    Following up: I thought there was a modal option for "Off | Test | Live"…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Two fields not working and blocking people from subscribing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Oguz, I'm doing well, thanks. I feel dumb for having let this popup problem…

    4 weeks ago

  • Created a topic, How can I turn it off? Each Dashboard module has “Live” but no other option, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I'm on MultiSite and I do NOT want to deact…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Two fields not working and blocking people from subscribing, on the site WordPress.org Forums:
    I've been through a few and I still like this one best. There's some artefacts…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Two fields not working and blocking people from subscribing, on the site WordPress.org Forums:
    So I'm going to keep using Hustle on the site that I don't need WooCommerce…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Two fields not working and blocking people from subscribing, on the site WordPress.org Forums:
    Your definitive answer for the conflict is WooCommerce :-(

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Two fields not working and blocking people from subscribing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I wish I'd gotten this by email but I'm on it now. The…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Persistent Cart message on my own account with a deleted product, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Woo devs, I have a problem with the message boxes t…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Two fields not working and blocking people from subscribing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again - sorry for lengthy writing but this is a new variation of this…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Multisite user, and GA is not working for one of my sites, pre- and post-install, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, I will look into this. Like I said, the UA codes were correct…

    2 months ago

  • Created a topic, Multisite user, and GA is not working for one of my sites, pre- and post-install, on the site WordPress.org Forums:
    Google Analytics stopped tracking my website before mi…

    2 months ago

  • Posted a reply to Groups – choosing the group to which a subscriber will be added, on the site WordPress.org Forums:
    BTW, I just noticed in MailChimp that I can have a hidden group with subgroups,…

    2 months ago

  • Created a topic, Groups – choosing the group to which a subscriber will be added, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, the slide-in that I'm using to get people to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Two fields not working and blocking people from subscribing, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I clicked through the 3 pages for the Hustle plugin and saved/Finished it and…

    2 months ago

  • Created a topic, Two fields not working and blocking people from subscribing, on the site WordPress.org Forums:
    Yesterday I spoke with someone and showed them my webs…

    2 months ago

  • Posted a reply to LOCKED OUT with legitimate users, on the site WordPress.org Forums:
    HERE IS THE CONSISTENT WAY TO REPRODUCE THIS ISSUE (Now that I have restored everything…

    2 months ago

  • Posted a reply to Locked out by jetpack, on the site WordPress.org Forums:
    thank you, Jeremy - I posted this question in Networking, too, and updated my tale…

    2 months ago

  • Posted a reply to LOCKED OUT with legitimate users, on the site WordPress.org Forums:
    You know, I found out this was a known problem from WPbeginner.com. It's a redirect…

    2 months ago

  • Posted a reply to Trying to add a domain do my mulitisite network, on the site WordPress.org Forums:
    I had to get my shared host to work on and fix the problem. It…

    2 months ago

  • Posted a reply to LOCKED OUT with legitimate users, on the site WordPress.org Forums:
    Still the same problem, guys, on a different computer. Reset my password to a new…

    2 months ago

  • Created a topic, LOCKED OUT with legitimate users, on the site WordPress.org Forums:
    I have complained on the JetPack forum because there's…

    2 months ago

  • Posted a reply to Locked out by jetpack, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jeremy, Here is what I see. The site, and network, is bigcitylittlehomestead.ca </img> </img>…

    2 months ago

  • Posted a reply to Locked out by jetpack, on the site WordPress.org Forums:
    I'm epxeriencing the same problem. It wants me to login through WordPress.com and I DON"T…

    2 months ago

  • Posted a reply to Trying to add a domain do my mulitisite network, on the site WordPress.org Forums:
    This is clear as mud. I understand the first question, so let me just re-ask…

    2 months ago

  • Posted a reply to Is there a known plugin that strips a space from text before or after a ?, on the site WordPress.org Forums:
    You are right! Wow, that is the strangest thing. Now I'm working on a different…

    3 months ago

  • Posted a reply to Is there a known plugin that strips a space from text before or after a ?, on the site WordPress.org Forums:
    projectica.org has 5 pages, and I might not have managed to get every one of…

    3 months ago

  • Posted a reply to Unimprovably slow site, overnight doubling of Media storage – Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again! Though I was quiet yesterday, it's because I consciously said "no web dev…

    3 months ago

  • Created a topic, Great. Saved me some time with an overlarge library., on the site WordPress.org Forums:
    There's only one feature I'd add to this plugin, and t…

    3 months ago

  • Posted a reply to Unimprovably slow site, overnight doubling of Media storage – Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, Blade. Since I just started using Hustle, which is not perfect but more…

    3 months ago

  • Created a topic, Is there a known plugin that strips a space from text before or after a ?, on the site WordPress.org Forums:
    If you visit this site and scroll down to "Sustainabil…

    3 months ago

  • Created a topic, Unimprovably slow site, overnight doubling of Media storage – Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there I've been trying to speed up my WordPress si…

    3 months ago

  • Posted a reply to Multisite login, on the site WordPress.org Forums:
    Is this the first time (ergo three first time) you've set up Multisite? Or did…

    3 months ago

  • Posted a reply to front page will not display post excerpts, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent! Glad to have been helpful :-) I'll try to mark this topic Resolved.

    11 months ago

  • Posted a reply to front page will not display post excerpts, on the site WordPress.org Forums:
    I think I might have the answer to your question. Have you used the Read…

    11 months ago

  • Created a topic, AMP seems to have removed everything Hemingway about it, on the site WordPress.org Forums:
    This was x-posted to the AMP plugin support forum for …

    1 year ago

  • Created a topic, AMP basically strips out the theme from the mobile version, on the site WordPress.org Forums:
    I just upgraded to 4.8 today, but this problem persist…

    1 year ago

  • Posted a reply to Non-existent changeset UUID., on the site WordPress.org Forums:
    I've busted this one as well https://wordpress.org/support/topic/error-code-non-existent-changeset-uuid/#post-9164699 My site url is projectica.org My admin url…

    1 year ago

  • Posted a reply to Error code “Non-existent changeset UUID.”, on the site WordPress.org Forums:
    Found this: https://wordpress.org/support/topic/non-existent-changeset-uuid/ Will update if I find anything more and still can't fix it…

    1 year ago

  • Created a topic, Error code “Non-existent changeset UUID.”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everyone, I did a search on UUID and found no help/…

    1 year ago

  • Posted a reply to Panic: Multisite user, blog subdomain, can’t find the root folder!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @nnikolov, it was my not understanding where to point the domain without a folder…

    1 year ago

  • Posted a reply to Panic: Multisite user, blog subdomain, can’t find the root folder!, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. Domain Mapping has disappeared from the Settings on my Network Admin. I have reinstalled…

    1 year ago

  • Posted a reply to Panic: Multisite user, blog subdomain, can’t find the root folder!, on the site WordPress.org Forums:
    Dammit. This is NOT done. Projectica.org redirects to p-school. It does NOT show Projectica.org as…

    1 year ago

  • Posted a reply to Panic: Multisite user, blog subdomain, can’t find the root folder!, on the site WordPress.org Forums:
    Also, THANK YOU @Axel13 for liking my FB page! I appreciate it.

    1 year ago

  • Posted a reply to Panic: Multisite user, blog subdomain, can’t find the root folder!, on the site WordPress.org Forums:
    Hey guys, thank you so much for the tips and feedback. I'm going to fix…

    1 year ago

  • Posted a reply to Post Update – My site is a blank!, on the site WordPress.org Forums:
    https://wordpress.org/support/topic/using-wpmu-and-host-to-add-a-new-domain-redirect-has-obliterated-a-good-site/#post-9152229 The tech support guy changed the root and it restored the site - for…

    1 year ago

  • Posted a reply to Using WPMU and host to add a new domain redirect has obliterated a good site, on the site WordPress.org Forums:
    **Stop before you reply and read this update** The site is suddenly back up. Again,…

    1 year ago

  • Created a topic, Using WPMU and host to add a new domain redirect has obliterated a good site, on the site WordPress.org Forums:
    Yesterday I started working on pointing a domain to a …

    1 year ago