WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 30th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Can’t upload .ppsx files even after I add the mime info to your plugin, on the site WordPress.org Forums:
    As you can see, I made this request for help a month ago. I solved…

    5 months ago

  • Created a topic, Worked well for me!, on the site WordPress.org Forums:
    Down to the wire needing a way to register people for …

    5 months ago

  • Created a topic, Wordfence rescued my site and is now protecting it!, on the site WordPress.org Forums:
    My site was hacked, so my hosting service shut down my…

    6 months ago

  • Posted a reply to .ppsx no longer allowed file type, on the site WordPress.org Forums:
    I asked for help on the plugin's support forum. Thank you.

    6 months ago

  • Created a topic, Can’t upload .ppsx files even after I add the mime info to your plugin, on the site WordPress.org Forums:
    First of all, WordPress says that .ppsx files are supp…

    6 months ago

  • Posted a reply to .ppsx no longer allowed file type, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for responding. I did add the file type in the plugin's settings.

    6 months ago

  • Posted a reply to .ppsx no longer allowed file type, on the site WordPress.org Forums:
    I have not upgraded to WP 5.x. I am running the last 4.9 version. I…

    6 months ago

  • Posted a reply to Stuck on “Processing, please wait…”, on the site WordPress.org Forums:
    I emailed the system info log to you. Concerning using wordpress debug: I have never…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stuck on “Processing, please wait…”, on the site WordPress.org Forums:
    Just saw your response after I posted the above. I'll do what you asked! Thank…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stuck on “Processing, please wait…”, on the site WordPress.org Forums:
    FYI I am not a developer, just a WordPress user for about a year. Read…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stuck on “Processing, please wait…”, on the site WordPress.org Forums:
    First attempt to use WP Staging and am also stuck. First try: Cloning got stuck…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin Features Broken After Updating to 2.0.9, on the site WordPress.org Forums:
    calumallison gave this same answer to another poster who had the same problem. It didn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to Impossible to login after update 2.0.9, on the site WordPress.org Forums:
    mjouet, did you get help with this problem? I discovered today that I have the…

    2 years ago

  • Posted a reply to 1.4 seemingly breaks or hides the forum/topics etc, on the site WordPress.org Forums:
    Things seem to be working again: I had deactivated the 1.4 plugin update, so I…

    2 years ago

  • Posted a reply to 1.4 seemingly breaks or hides the forum/topics etc, on the site WordPress.org Forums:
    One more note on my previous post: On my mobile devices I get this error…

    2 years ago

  • Posted a reply to 1.4 seemingly breaks or hides the forum/topics etc, on the site WordPress.org Forums:
    Problem after upgrading to 1.4: When I click on any forum link to see subforums,…

    2 years ago