WordPress.org

Profiles

jampafoo

Profile picture of jampafoo
  • Member Since: October 4th, 2012
  • @jampa on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Stacked Icons in MENU, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to Menus not displaying on archive pages, on the site WordPress Support Forums:
    Perfect! Thanks adtowle! Your code fixed my problems with my menu disappearing on the archive…

    3 years ago

  • Posted a reply to Displaying Subcategories and Siblings of Custom Post Types and Custom Taxonomies, on the site WordPress Support Forums:
    So, thanks to this post I have achieved what I need with taxonomy categories and…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to display/list the post's sibling categories, but hide the current post cat, on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas how to make this work with custom post types categories and sub-categories siblings?

    3 years ago

  • Created a topic, Displaying Subcategories and Siblings of Custom Post Types and Custom Taxonomies, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom Image size not functioning, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah... there is no solution yet.

    4 years ago

  • Posted a reply to Add some text before the number, on the site WordPress Support Forums:
    Ah i see here that this has already been requested.... http://wordpress.org/support/topic/feature-request-different-count-formats-for-widget-and-post-content?replies=2 Is this going to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Add some text before the number, on the site WordPress Support Forums:
    Is there anyway to format the widget differently? Right now there is only one way…

    4 years ago

  • Posted a reply to Custom Image size not functioning, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have the cache directory set to 777. Still isn't working.

    4 years ago

  • Posted a reply to Custom Image size not functioning, on the site WordPress Support Forums:
    Oh WHY is TimThumb doing this to us!!!!! This latest script sucks!!!!! Also, my flicker…

    4 years ago

  • Posted a reply to wp - email capture confirmation link never being sent, on the site WordPress Support Forums:
    I also have this issue! Any word on why this happens?

    4 years ago

  • Created a topic, Use in Custom Fields, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Adding a Global Menu for a Multisite installation, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, did some more searching and found this! http://wordpress.org/support/topic/same-nav-menu-across-all-sites?replies=14 Just had to repeat the process…

    4 years ago

  • Posted a reply to Adding a Global Menu for a Multisite installation, on the site WordPress Support Forums:
    I am trying to use the WPMU plugin! I am following all the steps on…

    4 years ago

  • Created a topic, Slider stops and doesn't auto start after clicking on arrows, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to wp-pass.php - Timeout not working after update to 3.4.1, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Ricke 59! I'd been looking for that wp-pass.php!

    4 years ago