WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Jami Gibbs

Profile picture of Jami Gibbs
  • Member Since: August 3rd, 2008
  • @jami0821 on Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Thumbnails won't load, I just get a '?' (using safari).", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jim, First start by deactivating all of your plugins and refreshing the page.

    1 month ago

  • Posted a reply to "i am irritated by that problom WordPress upload says file is empty", on the site WordPress Support Forums:
    Howdy! You might want to try getting in touch with the author of the theme…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Website Won't Load & Can't Log Into The Back-end", on the site WordPress Support Forums:
    Rest assured, there's a very good chance that not everything is gone. You'll just need…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Site Not Calling Child Theme", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like that "Home" section is gone now on my end. If you're still…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Site Not Calling Child Theme", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sharon, The child theme seems to be working when I look at your site.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Remove gaps on Mystile theme", on the site WordPress Support Forums:
    Give this CSS a try: #breadcrumbs { margin-bottom: 0; padding-bottom: 0; } .home article header…

    2 months ago

  • Posted a reply to "In-page collapsable table of contents?", on the site WordPress Support Forums:
    Sure, try aligning it left or adding custom CSS to float: .rescue-toggle { float: left;…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Can't post comments on my production site but on the test site", on the site WordPress Support Forums:
    When you click the "Console" tab in the element inspector, it will either be blank…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Can't post comments on my production site but on the test site", on the site WordPress Support Forums:
    Howdy! If you're using the Chrome browser, right click on the page you're leaving a…

    2 months ago

  • Posted a reply to "assistance with inserting a slideshow gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Orchdork7, Have you contacted the author of the theme or plugin? They would have…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Remove gaps on Mystile theme", on the site WordPress Support Forums:
    Do you mean the space here? http://d.pr/i/zK8O

    2 months ago

  • Posted a reply to "Can't Edit Primary Menu", on the site WordPress Support Forums:
    Hi mrking02, If you're using the Chrome browser, right click on your site page and…

    2 months ago

  • Posted a reply to "In-page collapsable table of contents?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Esjitu, I have a simple shortcode plugin that includes a toggle shortcode called Rescue…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Contextual Menus or Popup Windows Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    Glad that got sorted out in the end. :)

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums:
    Your WordPress user login details are different than your database login details. So if you…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Contextual Menus or Popup Windows Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    Go ahead and try disabling all of your WordPress plugins. This will be temporary while…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Contextual Menus or Popup Windows Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi roperp, The first step is to disable all plugins. Once that's done, go back…

    2 months ago

  • Posted a reply to "WordPress Contact Form", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Deb, The link you provided is for WordPress.com websites. This forum is for self…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Lost Page Data/Not able to edit", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, Are you using a page template for those pages that are display blank?

    2 months ago

  • Posted a reply to ".htaccess impossible to edit, delete or change permissions", on the site WordPress Support Forums:
    Have you contacted your hosting provider yet? It sounds like perhaps there are some permissions…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Victoria, Navigating to your wp-admin page gives a few more details: http://www.victoria-larson.com/wp-admin/ This suggests…

    2 months ago

  • Created a topic, A great foundation!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Essential!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Feature Request: Link to runs on Nike+, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Good one!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Jigoshop - WordPress eCommerce] Same Problem as WooCommerce", on the site WordPress Support Forums:
    WooCommerce took all of the Jigoshop code and they're developers on top of it. That's…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Theme-Check] Warning: file_get_contents", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also getting the error message that bradthomas127 said too. I'm wondering if he was…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Subscriber can't comment", on the site WordPress Support Forums:
    Is this a self hosted website with a WordPress theme, or, a site on WordPress.com?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Banner too small", on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps you need to size the image to the exact dimensions that it should be…

    4 years ago

  • Posted a reply to "View Older Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Consider this plugin as well: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-pagenavi/

    4 years ago

  • Posted a reply to "Banner too small", on the site WordPress Support Forums:
    This sounds like a theme specific question. Which theme are you using and have you…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard not responding or slow", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like a javascript error with your theme. Try activating the 'twentyten' theme and…

    4 years ago

  • Created a topic, [WP3.2 Upgrade] Anchor Tags Getting Stripped From Shortcode, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Tabber Tabs Widget] Theme Integration, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Conditional wp_enqueue Function, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Images (thumbnails) repeating", on the site WordPress Support Forums:
    After reading through that plugins options page in the docs, I believe you need to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WPPAP Upgrade now shows "Undefined" on all the photos", on the site WordPress Support Forums:
    Hi opajaap, I reinstalled the plugin with fix 004, re-activated the Facebook function, and activated…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Images (thumbnails) repeating", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin docs say that you can just check "Display post thumbnails" and it will…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Images (thumbnails) repeating", on the site WordPress Support Forums:
    Can you show the entire loop? EDIT: Sorry, I didn't read your entire post. Disregard…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WPPAP Upgrade now shows "Undefined" on all the photos", on the site WordPress Support Forums:
    I'm glad to help. Just post a message on this thread and I'll be alerted…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WPPAP Upgrade now shows "Undefined" on all the photos", on the site WordPress Support Forums:
    I believe this to be the original author link: http://shailan.com/wordpress/plugins/facebook-meta-tags-plugin/ If you're asking where in…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WPPAP Upgrade now shows "Undefined" on all the photos", on the site WordPress Support Forums:
    You said to remove the Facebook plugin function I was using and removing it is…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WPPAP Upgrade now shows "Undefined" on all the photos", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like that fixed the "undefined" issue! Thanks so much for hanging in there…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WPPAP Upgrade now shows "Undefined" on all the photos", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks opajaap. I'll keep an eye out for an update from you. :)

    4 years ago

  • Posted a reply to "WPPAP Upgrade now shows "Undefined" on all the photos", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your response, opajapp! I have disabled the rating system although I'm not…

    4 years ago

  • Created a topic, WPPAP Upgrade now shows "Undefined" on all the photos, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Adding variables to loop, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Can't create new post or page. Given 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    I think the best way to delete the auto drafts is to log into phpMyAdmin…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Custom menu item not getting current-menu-item class added", on the site WordPress Support Forums:
    Adding a trailing slash "/" at the end of the custom menu URL worked for…

    4 years ago

  • Created a topic, WP 3.0 menu system strips out "rel" info from links, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago