WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 12th, 2009
  • @jake33 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to PHP error: add_field was called incorrectly, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, I didn't realise that related to the theme. Excellent, I'll get in touch with…

    2 days ago

  • Created a topic, PHP error: add_field was called incorrectly, on the site WordPress.org Forums:
    I've been having some issues on my site so I checkout …

    2 days ago

  • Posted a reply to Sidebars have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    I've been checking out some php errors and a few trace to a plugin called…

    2 days ago

  • Posted a reply to Sidebars have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the screenshot: https://imgur.com/a/oU0nvXm I think the other updates were just GA plugin, Yoast and…

    6 days ago

  • Created a topic, Sidebars have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The sidebars on my client's site aren't appearing…

    1 week ago

  • Posted a reply to Google Calendar ID not working, on the site WordPress.org Forums:
    Same issues here. Out of date instructions and lack of support to a common question…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to SSL Support?, on the site WordPress.org Forums:
    Agreed this is really frustrating, particularly as it should be a fairly easy fix -…

    10 months ago

  • Posted a reply to SSL compatibility???, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Lindz, Please could you give an update on this? We very much need to…

    10 months ago

  • Created a topic, Custom fields not showing on IDX pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm trying to display custom fields on the IDX pa…

    1 year ago