WordPress.org

Profiles

Jacobofeijoo

  • Member Since: September 16th, 2014
  • @jacobofeijoo on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Carga muy lenta, on the site Foros de soporte:
    ¡Olé! Muchas gracias por tu ayuda. Esto me permite entender mejor todo el proceso. ¡Un…

    2 months ago

  • Posted a reply to Carga muy lenta, on the site Foros de soporte:
    Me ocurre lo mismo. Mi web va lentísima cargando. Tengo los mismos plugins instalados que…

    2 months ago

  • Posted a reply to Overrinding a file in sub folder with my child theme, on the site WordPress.org Forums:
    PS: if I kick-off the functions.php from child theme, it works too.

    2 months ago

  • Posted a reply to Overrinding a file in sub folder with my child theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everybody. I had the same problem. I used your solution but a new problem…

    2 months ago

  • Created a topic, My life is easier now :o), on the site WordPress.org Forums:
    Easy, powerful and perfect.

    4 months ago

  • Created a topic, Shortcode (new feature?), on the site WordPress.org Forums:
    I do a poll and I activate it. Your plugin say me the …

    4 months ago

  • Created a topic, Easy to use, powerful, great, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is easy and powerful, and you don't need to…

    4 months ago

  • Created a topic, Useful, intuitive, excellent, on the site WordPress.org Forums:
    A simple and powerful plugin. It is good now. With new…

    4 months ago

  • Posted a reply to Translation, on the site WordPress.org Forums:
    Done! 1st- I used Spanish from Spain. I am a profesional writer, so translation used…

    4 months ago

  • Created a topic, Translation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, First of all, it is a good and useful plugin. 1…

    4 months ago

  • Created a topic, Problem with taxes, on the site WordPress.org Forums:
    First, congratulations for your plugin. It is really u…

    1 year ago

  • Posted a reply to Logo not saving since update, on the site WordPress.org Forums:
    Ah. Before the last upload, it worked!

    1 year ago

  • Posted a reply to Logo not saving since update, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. I have the same problem. The message is "Company logo not found. First upload…

    1 year ago

  • Created a topic, Nice, nice, very nice!!, on the site WordPress.org Forums:
    Clean, tiny, fast... It works perfectly. I have my und…

    1 year ago