WordPress.org

Profiles

jackrugile

Profile picture of jackrugile
  • Member Since: May 19th, 2010
  • Denver, CO
  • jackrugile.com
  • Web Designer/Developer
  • @jackrugile on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to 404 for Pages Using Numeric Titles/URLs, on the site WordPress.org Forums:
    +1 I'm getting the same behavior.

    1 month ago

  • Created a topic, Works Great, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Upscale + crop position?, on the site WordPress Support Forums:
    Late reply, but I found the solution for accounting for crop positions. I submitted it…

    1 year ago

  • Posted a reply to Error after deactivating/deleting and reinstalling., on the site WordPress Support Forums:
    Same issue for me as well. Version 3.9.2. All seems to work fine until I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Intermittent Failed to Open Stream After Move to Root - Godaddy, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I've always had this issue, specifically with GoDaddy sites. It will be finicky for…

    3 years ago

  • Posted a reply to Bug: Media Library loses focus on drag and drop uploads, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, this is a really annoying bug, affecting me as well. The only temporary fix…

    3 years ago

  • Created a topic, Works Great!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, True Web Craftsmanship, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Album/Gallery Sort Order Serialization Issue, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Lean and Works Perfectly, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to No Settings Options, on the site WordPress Support Forums:
    Nothing like good old user error bringing down the overall rating of a plugin. The…

    4 years ago

  • Posted a reply to CRON job not updating album, on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I know this is a late reply, but I was having the same problem…

    5 years ago